--> -->

Florin Talpan, șocant: ”Care Dinamo?”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, susține că echipa de fotbal din Liga 2 „nu este adevărata Dinamo București”!

Dinamo a prins din nou speranțe la promovarea directă după ce a învins-o pe Oțelul Galați cu 2-0 și se pregătește acum pentru meciul cu CSA Steaua, care va avea loc luni, de la ora 20:30.

Cu numai câteva zile înaintea meciului care va avea loc pe Arena Națională, juristul „militarilor” Florin Talpan a făcut o afirmație șocantă, în cadrul ProSport Live. Acesta susține că echipa antrenată de Ovidiu Burcă nu este adevărata Dinamo.

Florin Talpan aprinde spiritele: „Echipa din Liga 2 nu e Dinamo București!”

Dinamo și CSA Steaua se vor întâlni luni pe Arena Națională, iar Florin Talpan a făcut o declarație cel puțin controversată.

Juristul clubului din Ghencea spune că adversara, care beneficiază de sprijinul suporterilor, de fapt nu este Dinamo București, echipa înființată în 1948!

Florin Talpan a vrut, astfel, să își întărească poziția în lupta pentru identitate dintre CSA Steaua și FCSB, unde susține că dreptul asupra mărcii și palmaresul aparține clubului sportiv din care s-a desprins secția de fotbal după Revoluția din 1989.

„Care Dinamo? Echipa aceea nu este Dinamo București. Echipa din Liga 2 nu e Dinamo București. Echipa Dinamo București este echipa din Liga 3. Nu ar trebui să se mai facă aceste greșeli”, este declarația dată de Florin Talpan la ProSport Live, urmată de zâmbetele grăitoare ale celor prezenți în platou – moderatorul Mihai Mironică și invitații Marius Avram și Marius Mitran.

Cu două etape înainte de finalul sezonului din Liga 2, Dinamo s-a apropiat la trei puncte de Oțelul Galați, care va mai juca împotriva Buzăului și a Unirii Dej. „Câinii” mai au de jucat, după meciul cu CSA Steaua, cu Poli Iași, care este matematic promovată. La egalitate de puncte, Oțelul termină în fața lui Dinamo deoarece a avut mai multe puncte la finalul sezonului regulat – așa cum prevede regulamentul FRF.

Citește și

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului: stratul de zăpadă are peste 5 metri grosime în unele zone