Florin Salam la ora confesiunilor: „Am stat vreo 4 ani în acea clasă!”

Florin Salam, 44 de ani duminică, este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele, dar vocea sa este recunoscută și de alți artiști care interpretează alte stiluri muzicale.

Deși nu se mândește neapărat cu lipsa reușitelor sale academice, mai ales că a rămas repetent de mai multe ori, Florin Salam spune că acesta i-a fost drumul în viață. Nu i-a plăcut școala, ci muzica.

Copii, nu faceți același lucru! Nu ”merge” mereu ”schema”

Așa a ajuns să fie repetent de mai multe ori. Spre exemplu, el spunea că numai clasa a treia a făcut-o de vreo patru ori! La un moment dat, a spus că rămânea repetent intenționat ca să nu-l mai dea mama lui la școală.

„Eu n-am fost la școală, pentru că n-am fost predestinat către școală, ci mai mult către muzică. Dacă vin din familie de muzicanți…

Și încă ceva, dacă eu am rămas repetent nu știu câți ani, să zicem, cu toate că eu învățam bine, dar făceam intenționat, să rămân repetent, că nu-mi ardea, să zică mama: Gata, mamă, nu te mai duce”, a spus manelistul la emisiunea lui Denise Rifai, ”40 de întrebări”, de la Kanal D.

Rolul bunicii

Florin Salam a rămas repetent de patru ori în clasa a treia, dar apoi a fost mutat direct în clasa a cinci după ce s-a văzut că știa bine materia.

Bunica lui ar fi vrut să rămână tot acolo ca să știe unde să-i aducă pachetul, spunea manelistul. Acesta este împăcat cu decizia lui de a renunța la școală foarte devreme.

„Am stat în a treia vreo 4 ani și după ce au văzut că știam din prima, mamă, numai premiul I luam, și au zis «Hai să-l mutăm cu două clase mai sus, că e prea bătrân pentru clasa a 3-a».

Atunci mamaia a luat foc, a zis «Dați-l înapoi», adică nu în a 5-a, în a 3-a, că nu mai știa unde să îmi aducă mâncare. Ea prefera să mă lase tot în a 3-a, acolo știa ea să-mi aducă pachet. Nu îmi aduc aminte, dar bine am făcut”, a mai spus manelistul.

Citește și

Ce reprezintă urmele albe de pe cer lăsate de avioane: ”Despre asta e vorba”