--> -->

Florin Salam, imagine cutremurătoare pe patul de spital. Cum se simte cântărețul

Florin Salam este internat la spital în străinătate, starea lui de sănătate fiind una delicată. Acesta este în unitatea medicală respectivă de câteva zile și acum se recuperează, a spus nașul lui Florin Salam pentru Fanatik.

”Va reveni în câteva săptămâni pe scenă”

“Este de cinci sau șase zile internat, se recuperează. Va reveni pe scenă în câteva săptămâni”, a spus Alex de la Caracal, nașul lui Florin Salam.

Pe pagina personală de Facebook a lui Florin Salam a apărut și un clip video îngrijorător cu manelistul. Acesta este pe patul de spital, dormind. Acolo apare și un mesaj de la persoanele care se ocupă acum de administrarea contului său.

„Regele Florin Salam vă pupă și vă mulțumește tuturor care l-ați înțeles și îl înțelegeți. O să vă ținem la curent cu toate noutățile despre Florin Salam”, este mesajul care apare în fața imaginilor.

Florin Salam anunța în urmă cu o săptămână: „Voi da banii!”

Florin Salam a anunțat pe 7 august că anulează doar concertele sale și că a trebuit să plece din țară. El era vizibil slăbit și nu într-o stare prea bună din punct de vedere fizic.

Manelistul anunța că nu se simte bine deloc și trebuie să-și pună sănătatea pe primul loc, chiar dacă va dezamăgi oamenii care l-au chemat să le cânte la evenimente. Florin Salam a spus și că va da banii înapoi tuturor.

„Am intrat să informez oamenii la care aveam de cântat în curând că voi pune un număr de telefon în curând ca să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, să vă returneze sumele de bani.

Să stați liniștiți pentru că totul se va rezolva. Vreau să informez pe toată lumea că am nevoie de o perioadă de pauză!”, a anunțat artistul atunci.

Citește și

Puya și-a ieșit din fire pe scenă la Costinești: „Am venit să faci școală cu noi?”. Reacție tare la un alt concert