Florin Salam, despre problemele de sănătate și dependența de droguri: ”Mă omoară din vorbe”

Florin Salam, 44 de ani, a vrut să își liniștească fanii și să pună problemele de sănătate pe seama oboselii. Recunoaște că a avut „pățanii” dar deocamdată ele au fost amplificate în presă.

Artistul spune că toate materialele negative referitoare la viața sa îi afectează pe copiii lui, pe rudele de la țară cu care nu vorbește așa des.

Nu are telefonul la el!

De altfel, Florin Salam i-a povestit lui Denise Rifai, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări”, la Kanal D, că nu ține niciodată un telefon mobil cu el. Artistul a făcut referirea la știrea falsă potrivit căreia a murit.

Atunci a spus că unii oameni au leșinat, iar copiii săi chiar s-au panicat având în vedere că nu au putut da de el așa rapid.

„Mă vezi, sunt doar obosit. Încă o dată, presa… Nu m-au omorât pățaniile mele, cât m-ar omorî ei din vorbele spuse așa.

Problema este alta, avem copii, avem neamuri pe la țară, cărora le pasă de noi. Plâng oamenii când citesc știrea. Și nu doar neamuri, prieteni, fani. Eu nu țin telefon cu mine niciodată, nu răspund personal niciodată.

Și copiii mei mă găsesc la șoferi… Și atunci ei nu au pe ce să mă sune și o să ia din presă, ce văd la televizor. Și dacă spune: A murit Florin Salam… Păi mulți au leșinat. Presa… ditamai postul a spus treaba asta”, a spus manelistul la emisiunea lui Denise Rifai.

Florin Salam vorbește despre dependența de droguri

Florin Salam a vorbit și despre dependența de droguri, care s-a vehiculat de multe ori referitor la el. Artistul a declarat răspicat că nu este dependent de substanțe interzise.

„Nu, nu sunt dependent. Nu există așa ceva, să fiu dependent. Suntem artiști, noi avem o viață ciudată, noi suntem un fel de roboți la un moment dat, pentru public.

Au fost niște greșeli la un moment dat, în sinea mea e mai puțin considerată o greșeală, față de cum o vede unul de pe margine, dar ăla e critic”, a spus el, tot la Kanal D.

Citește și

Câți bani a pierdut Dorian Popa după ce a fost țepuit de Călin Donca: ”Așa părea”