Florin Răducioiu și-a dat acordul: ”Pentru ei o fac”

Dinamo caută să facă transferuri pentru a întări echipa, ajunsă pe penultimul loc în Liga 1, dar Mircea Rednic a dorit un om de bază și lângă el pe bancă, în rândul oficialilor.

După 15 ani

Florin Răducioiu, 51 de ani, a confirmat că s-a întâlnit cu antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, care i-a propus să vină în club. Acum, fostul internaţional român aşteaptă bată palma şi cu administratorul special Iuliu Mureşan.

Răducioiu a mai fost director sportiv la echipă, în ediția 2006/2007, când Mircea Rednic a adus ultimul campionat în Ștefan cel Mare.

Dinamo se întăreşte şi la nivelul conducerii, după ce Mircea Rednic a decis aducerea a mai mult fotbalişti, pentru a ieşi din zona retrogradării.

„Puriul” a insistat pentru aducerea unui director sportiv în club. Deşi au apărut mai multe variante în această perioadă, printre care Ionel Dănciulescu, Marius Niculae sau Ioan Ovidiu Sabău, se pare că Florin Răducioiu e alesul „alb-roşiilor”.

”Nimeni în 5 ani, până săptămâna trecută”

Expertul Telekom Sport, din ultimii ani, a confirmat discuţiile cu dinamoviştii şi a apreciat că a fost sunat, „după cinci ani” de când s-a întors în România.

„E adevărat că m-am văzut cu Mircea Rednic, cu care m-am întâlnit săptămâna trecută. I-am dat acordul meu. Rămâne să mă întâlnesc săptămâna viitoare cu domnul Mureşan. Să finalizăm eventual discuţiile, să fie concretizate şi finalizate. Dacă vom ajunge la un acord, o voi face pentru Dinamo şi Mircea Rednic.

Nimeni în cinci ani nu mi-a dat niciun un telefon, ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. După cinci ani de când m-am întors în România, a făcut-o Mircea Rednic şi eu i-am spus că voi veni numai dacă vom ajunge la un acord. Dinamo are nevoie de bani şi eu nu vin la Dinamo că să iau banii lui Dinamo”, a declarat fostul atacant al lui Dinamo Bucureşti, la Prima TV.

Citește și

CFR Cluj răpusă de Rapid. Una dintre surprizele campionatului