Florin Prunea e DUR cu Gigi Becali: ”Mai bine tăcea din gură!”

Florin Prunea a vorbit astăzi la Săftica despre meciul cu FCSB și consideră că nu este corect ca Gigi Becali să-i finanțeze pe fanii roș-albaștrilor pentru coregrafia de la meciul de duminică, de la 20:00, de pe Național Arena.

”Sunt ambiții, emoțiile trec când începe meciul ca și jucător. Trec imediat în momentul în care ai 25.000-30.000 de suporteri în spate. Nu mai ai timp să ai emoții. Noi avem toți. Pe margine e cel mai greu, pe teren, depinde de tine

Jucătorii știu ce înseamnă un derby, cei care nu știu, văd ce înseamnă. Ați dat niște imagini extraordinare la TV, l-au văzut pe Andone, pe Moraru, pe Mircea Lucescu, fotbaliști mari care au jucat pe la Dinamo și au numai de învățat. Au ambiție, dorință de afirmare. Iar când vor ieși pe teren și vor începe ai noștri vor vedea imediat ce înseamnă un derby și ce înseamnă Dinamo.

Prunea a explicat și cine crede că va decide rezultatul final:

Portarii cred că vor decide derby-ul, așa s-a întâmplat tot timpul. Piscitelli și Bălgrădean sunt cei mai buni din campionat, cu un plus pentru Riccardo, cred eu. Echipa care va greși mai puțin va câștiga. Aș vrea să vedem multe goluri și să câștigăm noi 4-3 sau 5-4. N-am nimic împotrivă”.

Managerul dinamovist la luat la ochi pe Gigi Becali după ce acesta a declarat că-i va ajuta pe fanii echipei sale.

”Mai bine tăcea din gură Gigi Becali. Urât! Asta e diferența între ai noștri și ei. Ai noștri, băieți cu firme, cu afaceri, cu bani, care-și fac singuri coregrafia. Nu cred că se spânzură, a glumit, exagerează. Să fie sănătos, că FCSB are nevoie de Gigi”.

Horațiu Feșnic va arbitra Dinamo-FCSB și lui Prunea nu-i este frică.

”Eu cred că este un arbitru tânăr, în toate există un început, așa au început și Istvan Kovacs, dacă vă aduceți aminte, cu Steaua-Rapid, așa a început și Ovidiu Hațegan, este un băiat tânăr, îl cunosc de la Cluj, vine dintr-o familie bună, de oameni corecți, tatăl lui a fost mare jucător al Universității, îi doresc baftă și sper să reușească, e un arbitru corect și tânăr. Mulți nu știu dacă va ține meciul în mână, dar în toate e un început. Ar fi bine ca și jucătorii să-i accepte deciziile și să nu greșească”, a încheiat Florin Prunea.

Citește și:

Ar fi marea surpriză a derby-ului! Ce plan are Dusan Uhrin

[post-views]
[post-views]