Florin Piersic nu își va sărbători ziua de naștere anul acesta: ”Vă promit”

Florin Piersic împlinește miercuri 85 de ani, dar nu va face nimic special de ziua asta, este anunțul marelui actor. Ardeleanul a spus că în contextul actual nu este vremea potrivită pentru petreceri.

Actorul a trecut prin momente grele după ce și-a pierdut un prieten, care a fost infectat cu coronavirus. Chiar dacă a rupt tradiția anul acesta, Florin Piersic le promite fanilor un spectacol așa cum merită, pe care îl va ține în 2022, atunci când va împlini 86 de ani.

Așa cum ne-a obișnuit, Florin Piersic s-a aflat în fiecare an pe scenă de ziua lui, fiind o tradiție să-și petreacă fiecare aniversare pe scenă. Din păcate, anul acesta va fi unul diferit pentru artist, care va renunța la tradiție din cauza contextului nepotrivit. Piersic, mucalit, a transmis un mesaj fanilor săi.

”În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi stiți ca n-am avut niciodata rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori si mai ales actrițe care parcă sunt născuți pe 29 februarie, așa că înainteaza în vârsta o dată la patru ani.

De fapt dacă ma gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranță, cu bucurie. O sa vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!

An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul, m-ați sărbătorit, m-ati răsfățat, m-ați aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate și toata iubirea voastra, cu recunostință.

În teatru, indiferent ce se întâmplă in viața actorilor de pe scenă, se spune: ”Spectacolul trebuie să continue”. Ei trebuie să fie acolo, să intre în pielea personajelor lor, să vă aducă un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în colțul ochiului. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întâlnire, pentru că știți că a devenit aproape o tradiție să îmi petrec ziua de naștere pe scenă, cu voi alături . M-am gândit mult la asta.

Și acum vine marele ”Dar”. Copii, e prea multă tristețe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viață, Rocco-Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea, se zbate acum între viață și moarte, din acelasi motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ținem de sărbatoriri.

Și dacă nu ne vom vedea față în față, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puțin. Anul ăsta este anul Vărsătorului, așa că sunt convins că ne așteapta lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită.

Vă rog să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu alții și la anul, facem o sărbătorire și pentru 85, și pentru 86 la un loc! E o promisiune! Vă pup cu dragoste!”, a scris actorul pe contul său de Facebook.

Citește și

Adrian Năstase: ”M-am vaccinat, dar de aceea n-am pus poză cu mușchii mei”