--> -->

Florin Piersic junior luat la întrebări: ”V-ați fi dorit să nu fi fost tatăl dumneavoastră?”

Florin Piersic Jr. vine duminica aceasta la maratonul celor “40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:00, la Kanal D.

Celebrul actor va face o serie de dezvăluiri atât despre viața personală, cât și profesională.

Personalitate multiplă

Fiu al unor actori celebri, Florin Piersic si Tatiana Iekel, acesta și-a croit propriul drum pe scenă, punând bazele teatrului independent și ale filmului experimental în România. Pe lângă vasta carieră actoricească, Florin Piersic Jr. este și scenarist, regizor, producător de film și scriitor.

Florin Piersic Jr. traduce texte, le pune în scenă și le joacă cu o asumare surprinzătoare, ceea ce i-au adus numeroase premii și aprecieri din partea publicului.

”În depresie în fiecare zi a vieții mele”

Florin Piersic Jr., în vârstă de 53 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori români și s-a născut la 18 iulie 1968. Binecunoscutul actor este și este autorul a 3 cărți: Opere cumplite, Romantic Porno și Ficțiuni reale.

“V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl dumneavoastră?”, “De câte ori ați fost în depresie?”, “Va străduiți să fiți tatăl pe care nu l-ați avut niciodată?”, “Sunteți rebel fără cauză?”, “De câte ori ați fost victima femeilor?”, “Are Florin Piersic stofă de actor de Hollywood?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Florin Piersic Jr. în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, difuzată de la 22:00, la Kanal D.

Artistul a recunoscut că și-ar fi dorit un alt tată și a fost în depresie în fiecare zi a vieții sale, conform unui promo difuzat online!

Relație complicată

Florin Piersic Jr., relație complicată cu celebrul său tată Intervievat în trecut cu privire la relația pe care a avut-o cu celebrul său tată, Florin Piersic Jr. declara că între cei doi există o ruptură care nu poate fi niciodată cusută.

”Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relaţie reală. E o relaţie corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înţeleg.”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic în emisiunea Marius Tucă Show.

Citește și

Cum va fi vremea de Crăciun