Florin Piersic despre ”amorul nebun” cu una dintre cele mai dorite românce: ”Un fel de Angelina Jolie”

Florin Piersic, 87 de ani, a trăit un amor nebun cu o cunoscută artistă din România. Cei doi au avut o relație cu mult timp în urmă, dar la momentul respectiv nu au fost știute aceste detalii.

Actrița celebră cu care Florin Piersic a avut parte de un ”amor nebun”

Florin Piersic se numără printre cei mai apreciați actori din România, cu o carieră de peste cinci decenii în lumea teatrului și a filmului. În plan personal, a avut diverse relații de-a lungul timpului.

În prezent, este căsătorit cu Anna Török, din anii ’90. actorul a mai avut două căsnicii înainte de actuala parteneră. În anii ’60, s-a căsătorit cu actrița Tatiana Iekel, iar mai târziu cu Anna Széles, tot actriță.

Cu mult timp în urmă, au existat speculații în legătură cu o posibilă legătură între Florin Piersic și Angela Similea. Niciunul dintre ei nu a vorbit, la momentul respectiv, despre acest subiect.

Comparație măgulitoare

Acum câțiva ani, Florin Piersic a recunoscut că nu au fost doar zvonuri și că a trăit, într-adevăr, un “amor nebun” cu Angela Similea. Cei doi au fost unul în preajma celuilalt timp de luni întregi, așa că au avut o poveste de dragoste, în cele din urmă.

Cântăreața era foarte dorită de bărbați la vremea respectivă. Florin Piersic a spus despre aceasta că era “cel mai mare trofeu” în tinerețe și a comparat-o cu Angelina Jolie.

“Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasări și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toți. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum.

La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o ‘lipitură’ în toată regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a povestit Florin Piersic, notează romaniatv.net.

Ce a spus Angela Similea despre îndrăgitul actor

În cartea sa autobiogafică, Angela Similea a vorbit despre relația pe care a avut-o cu marele actor. Artista l-a descris ca fiind “cu adevărat superb” și “departe de a fi efeminat”. În cele din urmă, rămas o poveste de dragoste interzisă, care nu a ținut foarte mult.

Cei doi au fost, de asemenea, parteneri artistici. Au apărut în mai multe duete și în câteva emisiuni, unde au fost foarte apreciați. Una dintre cele mai apreciate colaborări a fost piesa “Nufărul alb”, compusă de Marcel Dragomir pe versurile Teodorei Popa Mazilu.

Citește și

Plan colosal al lui Viktor Orban și o comparație ciudată: ”La fel ca Vladimir Ilici”