Florin Cîțu, mesaj de forță în meciul cu USR-PLUS: ”Astăzi câștigăm big time!”. Pregătiri în culise

Este din nou iureș în coaliție! În plină dispută cu cei de la USR-PLUS, premierul Florin Cîțu a dat un mesaj de forță și arată că nu va ceda niciun pas în fața adversarilor din cadrul coaliției de la guvernare.

”Succes, România! Astăzi câștigăm big time!”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

De fapt, azi, are loc și Islanda – România, meci din a 4-a rundă a preliminariilor Campionatului Mondial, dar interpretarea politică e valabilă de vreme la nici un alt meci de până acum al naționale de fotbal premierul nu a mai ținut să facă o astfel de postare.

Totodată, surse de pe scena politică afirmă că USR ar fi dispus să negocieze cu PSD ca să dărâme guvernul Cîţu, după ultimele acţiuni care au culminat cu revocarea ministrului Justiţiei, Stelian Ion, potrivit Antena3.

Premierul Florin Cîţu l-a sunat miercuri seara pe Dan Barna şi l-a anunţat că are acceptul de la Cotroceni pentru schimbarea ministrului.

Din acest motiv, USR este hotărât să nu dea un pas înapoi. În plus, o variantă este aceea ca astăzi ei să înceapă negocieri cu PSD pentru moţiunea de cenzură.

USR ar vrea ca moţiunea lor de cenzură împotriva guvernului Cîţu să fie sprijinită şi de social-democraţi, astfel că ar vrea să negocieze cu partidul condus de Marcel Ciolacu.

Citește și

Denise Rifai a sărit în sprijinul lui Florin Cîțu: ”Hai USR-PLUS, să vă vedem cum ieșiți mâine de la guvernare!”