Florin Cîțu, după creșterea prețurilor la combustibil: ”Asta fac prețurile. Mai cresc, mai scad”

Liderul PNL Florin Cîţu nu uită şi nu iartă. Fostul premier spune că cei de la PSD trebuie să decidă clar dacă vor să meargă mai departe în coaliţia cu PNL şi, dacă da, atunci să înceteze campaniile împotriva liberalilor.

”PNL nu poate închide ochii mereu”

PSD Tineret a plătit postări în care Florin Cîţu se contrazice pe tema fondurilor PNRR. Gestul l-a iritat pe Cîțu, însă social – democrații nu au dispus sancțiuni, pe motiv că la mijloc nu e vorba de niciun fals.

„Pentru mine trebuie să fie o lămurire. PNL nu poate să fie mereu partidul care închide ochii. Trebuie să vedem dacă PSD vrea să continuăm coaliția și să încetăm cu aceste practici”, a declarat Florin Cîţu.

”Trebuie să dai oamenilor locuri de muncă bine plătite”

Președintele PNL, Florin Cîțu, a fost întrebat dacă se are în vedere plafonarea prețurilor la combustibil, având în vedere creșterile mari de prețuri.

”Prețul la combustibil a mai crescut și în trecut, iar apoi a scăzut. Asta fac prețurile.

România în 2020 a închis economia două luni de zile, atunci am găsit soluții pentru un milion de oameni. Am găsit soluții pentru situații grele, dar soluțiile se găsesc la Guvern, nu la partidele politice. Așteptăm soluțiile Guvernului și le vom adopta în coaliție.

Soluțiile sunt în investiții. Dacă vrei să crești nivelul de trai, dacă vrei să crești veniturile trebuie să dai oamenilor locuri de muncă bine plătite. Acestea sunt soluțiile, nu plafonările sau alte soluții similare.”, a spus Florin Cîțu.

Citește și

Kelemen Hunor, tăios despre circul din Parlament: ”George Simion să suporte”