Florin Cîțu bate cu pumnul în masă, la adresa celor din USR PLUS: ”Nu-i roagă nimeni să vină la guvernare”

Premierul României, Florin Cîțu, are un mesaj tranșant pentru cei de la USR-PLUS, tocmai în preajma Congresului PNL de pe 25 setpembrie.

Florin Cîțu susține că, după alegerile din PNL, pe care crede că o să le câștige, cei de la USR-PLUS tot cu el trebuie să discute pentru menținerea coaliției de guvernare. Cîțu susține că românii nu o să sufere dacă USR-PLUS rămâne în opoziție!

Mesajul premierului vine ca unul de forță și în condițiile duelului cu Ludovic Orban, președintele actual al liberalilor. Căruia i-a transmis și lui ceva!

”Contracandidatul meu s-a folosit de USR, de luni lucrurile se schimbă”

“Să clarificăm ceva foarte simplu, în această seară. De luni, o să fiu preşedintele PNL şi vom discuta altfel. Ceea ce trebuie să înţeleagă cei de la USR, cu mine vor discuta de luni şi nu îi roagă nimeni să vină la guvernare. Asta vreau să le spun.

Am tot văzut în această perioadă cum PNL a fost terfelit şi imaginea PNL a fost terfelită cu ajutorul chiar al contracandidatului meu care a încercat să se folosească de USR în lupta cu mine, cu moţiune de cenzură, cu această imagine. De luni, lucrurile se schimbă”, a declarat Florin Cîţu, miercuri, la B1 TV.

Citește și

Mihai Chirica, interviu despre fotbal: ”Mă doare. Am rămas datorită lui Dinamo”