Florin Călinescu își schimbă cariera: tentat de politică

Florin Călinescu a anunțat că intră în politică. Într-un mesaj scurt, postat pe pagina sa de socializare, fostul prezentator TV, retras de mai mult timp la țară, a făcut marele anunț.

Nu a dat prea multe detalii, precizând doar că partidul este unul „nou nouț”.

„Depinde mult de voi”

„Cred că mă implic. Politic. Dar depinde foarte mult de voi!

Adaug.

Pentru că sunt câțiva care delirează: e un partid nou. NOU-NOUȚ!”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Ce feed-back a primit

Anunțul nu i-a lăsat indiferenți pe următoritorii săi din mediul online. „Depinde unde vă implicați. Că doar nu o să va votez numai pentru carismă!”, a transmis o doamnă.

În timp ce altcineva i-a sugerat: „Dacă reușiți să atrageți lângă dumneavoastră oameni patrioți, care nu pot fi șantajați și mai ales care știu să facă politică pentru România și pentru români, cu siguranță veți primi voturile românilor care s-au săturat de promisiuni!!! Vă urez să reușiți !!!Mult succes!!!”

Alții însă au fost de părere că implicarea fostei vedete TV nu o să ajute prea mult: „Degeaba vă implicați politic dacă nu aveți și un partid în spate care să vă susțină…altfel vă implicați doar că să figurați la ” și alții” în sondaje”.

„Vă susțin și vă felicit pentru decizie ! Atâta timp cât oamenii valoroși stau pe margine incompetentii conduc destinele țării.( desigur spre dezastru )”, i-a transmis altcineva.

Citește și

Anunțul făcut de Anamaria Prodan despre relația cu Ronald Gavril: „Fiecare are o altă viață”