--> -->

Florin Busuioc merge cu tramvaiul la serviciu: ”Aceleași fețe”

Florin Busuioc e actor și de ani face parte și din echipa PRO TV, el prezintă rubrica ”Vremea”.

”Busu”, așa cum majoritatea îl strigă, a dezvăluit într-un interviu pentru spectacola.ro că dimineața el merge la muncă, la PRO TV, cu tramvaiul.

Prezentatorul se trezește foarte devreme și la cinci și jumătate de dimineață ia tramvaiul spre sediul PRO TV.

Ce reacții a întâlnit

”Merg cu tramvaiul. Și, care e problema? Vreau să spun că lumea în tramvai a început să mă cam cunoască.

Dimineața, cel puțin, când plec la 5 și jumătate, mă întâlnesc cu aceleași fețe, care merg și ele la serviciu, ne salutăm, mă salut cu vatmanii, mă salut cu toată lumea, nu am niciun fel de problemă”, a declarat prezentatorul TV, care a mărturisit și ce i s-a întâmplat la un moment dat, în mijlocul public de transport.

În urmă cu ani, când prezenta emisiunea Bingo, mai dădea peste telespectatori nemulțumiți.

”Să știi că niciodată, eu, personal, nu am avut parte de reacții deplasate. Când făceam Bingo mai erau unii supărați că nu câștigau și mă întrebau: mie de ce nu mi-ai luat extrabiletul, că faceți voi șmecherii pe acolo.

O prostie. Dar niciodată nu am avut probleme. În general, oamenii când mă întâlnesc pe stradă vorbesc, fac glume cu mine sau își exprimă recunoștința că existăm, noi, cei de la știri. Niciodată nu am avut probleme cu reacții nepotrivite din partea oamenilor”, a mai spus actorul pentru spectacola.ro.

”Sper să-mi dau duhul în televiziune”

Ajuns la 60 de ani, Florin Busuioc își dorește să apară în continuare pe sticlă, nu vrea să iasă la pensie.

”Să fiu sincer, mi-am dorit să fiu în televiziune, de foarte tânăr, și uite că s-a împlinit, până la urmă. Am ajuns la 60 de ani și iată-mă, tot în televiziune. Și sper să-mi dau duhul în televiziune, cum s-ar spune, sau pe scenă.

Dacă ar fi să aleg, aș alege scena, dar e urât totuși chestia asta, pentru că publicul, săracul, n-are nicio vină să vină și să vadă unul care își dă dea duhul pe scenă ( n. r. râde). Dar la nivel sentimental și metaforic, mi-ar plăcea să-mi dau duhul pe scenă”, a încheiat Florin Busuioc.

Citește și

Andreea Esca deține o moșie cu opt case, unde te poți caza. Câți bani costă o noapte acolo