--> -->

Florentin Petre, acuzat de soție: ”Mi-a zis că mă dă afară din țară”

Margarita Peychisnka, cea care încă este soția lui Florentin Petre, continuă să facă dezvăluiri șocante despre fostul internațional român.

Fosta Miss Playboy Bulgaria din 2002 l-a acuzat pe Florentin Petre că a înșelat-o cu sora unui coleg de al lui Patrick, dar și că antrenorul și-a lăsat familia fără bani și au existat zile în care nu a avut ce mânca.

Acuzații grave

Asta nu e tot! Florentin Petre nu a reacționat bine după ce a aflat că Margarita a decis să povestească prin ce calvar a trecut alături de el și a amenințat-o.

Margarita susține că fostul mijlocaș a amenințat-o că îi va lua copilul, o va da afară din casă, dar și din țară dacă continuă să vorbească despre problemele din relația lor.

Toate aceste detalii au ajuns și la urechile celor de la CS Dinamo. Dănuț Lupu ar fi dorit să-l angajeze luni pe fostul căpitan al ”câinilor” ca antrenor principal la formația din liga a treia, dar scandalul îl ține departe pe Petre de un nou angajament. Iar în locul său va fi adus Marius Bratu ca A1.

”Mi-a spus să am grijă ce vorbesc cu voi, că dacă dau în el și nu sunt diplomată voi pierde tot. La ce se referea? Că-mi va lua copilul, că o să-mi facă program de vizită, că o să mă pună să-i plătesc pensie alimentară, că o să mă dea afară din țară pentru că nu am cetățenie, că o să mă dea afară din casă și așa mai departe. Amenițările continuă și în prezent.

Uite, eu recunosc, mai fac atacuri de panică în trafic, când sunt în mașină. Și le fac de ani de zile, nu de acum. Și el vrea să se folosească de asta și să mă scoată incapabilă să am grijă de copilul meu, pe care îl cresc de 8 ani, de când l-am născut. Copilul stă numai cu mine, eu am grijă de el, mâncare, școală, fotbal. Și el vrea să mă scoată nebună!”, a declarat Margarita Peychinska, soția lui Florentin Petre, conform Cancan.ro.

”Nu-l mai recunosc!”

Totodată, Margarita Peychinska a ținut să scoată în evidență faptul că Florentin Petre i-a fost infidel, iar acesta ar fi ales să antreneze în afara Bucureștiului pentru a sta departe de ea.

”Eu nu-l mai recunosc. Cel mai mult mă deranjează că încearcă să dea vina pe mine. Că a simțit el că nu-l mai iubesc, că l-am neglijat. Dar tu, când ai o relație cu altcineva, cum ai simțit că eu nu te iubesc? Le-am auzit pe toate în aceste patru luni. Eu i-am crescut copiii. Cel mijlociu a stat la noi patru ani. În fiecare zi a avut mâncare caldă la masă, haine curate. Am avut grijă de casă așa cum am putut.

I-am dat toată libertatea. Ce era să fac? Să-l urmez unde se duce să antreneze? Fără să-mi pese de copil? Școală, grădiniță, nu poți zăpăci nici copilul. A avut variante să antreneze la București, dar nu le-a ales. De ce? Și acum îmi spune că eu mă gândesc la copil. Dar el s-a gândit vreodată? Că are nevoie de prezența fizică a unui tată?”, a mai spus Margarita Peychinska.

Citește și

Mihai Pintilii și Billel Omrani, luați la întrebări de Gheorghe Mustață: ”Absolut”