Florentin Pandele, furios: ”Plicușor Ban, o pușcărie de om!”. De ce-i acuză pe Dragnea, Ponta și Negoiță

Nicușor Dan este noul primar al Capitalei, învingând-o pe Gabriela Firea. Reprezentantul PNL/USR-PLUS a fost atacat dur de soțul contracandidatei sale, Florentin Pandele, care tocmai a mai câștigat un mandat ca edil șef al Voluntariului.

Au fost afirmații grave și acuze uluitoare! ”O nenorocire de om, voi scoate în evidență ce a făcut această plagă a societății românești”, a afirmat Pandele la postul România TV. Mai mult, Pandele consideră că românii vor avea de suferit de pe urma noii alianțe. ”Gabi a fost prea singură în această campanie. Toate lăturile care s-au aruncat pe mine, începând de la USR, plus această distrugere a României şi acest individ Plicuşor Ban.

Această puşcărie de om care a spus de mine că am făcut răul pământului, că am făcut afacerile pământului, că sunt infractorul infractorilor, această nenorocire de om, voi scoate în evidenţă ce a făcut această plagă a societăţii româneşti. PNL-ul se găseşte într-o mare nenorocire. Acest individ care a spus că DNA-ul trebuie să vină să mă ia pe mine şi pe Gabriela Firea…” a reacționat Florentin Pandele.

Discursul soțului furios nu s-a oprit aici. ”Bucureştenii nu au ştiut că apa caldă vine de la Guvern. Şi toate nenorocirile astea i le-au pus în spate Gabrielei Firea. Cum e posibil ca tu, premierul României, să spui că, dacă va câştiga Nicuşor Dan, bucureştenii vor avea apă caldă?! Sunt revoltat ca român. Sunt revoltat ca ofiţer al statului român. Vreau să atenţionez rezerviştii României. Nu ştiu ce îi aşteaptă din partea acestui partid care va distruge România. Se numeşte USR-PLUS”, a declarat Pandele.

Pandele a nominalizat și ”vinovații” pentru eșecul la alegeri al Gabrielei Firea. “Cauza principală a fost, după părerea mea, echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Nu vreau să pomenesc numele fostului lider care se află în detenţie.

Liviu Dragnea este unul dintre principalii vinovaţi ai pierderii alegerilor. A doua cauză este Victor Ponta. El şi Robert Negoiţă s-au gândit cum să facă să o execute pe Gabi Firea, să-l smulgă pe Negoiţă şi să dea o gaură în barca PSD-ului. Liviu Dragnea a făcut tot ce i-a stat în putinţă să o execute pe Gabi pentru că îi era frică că îi ia partidul”, a adăugat acesta.

Citește și

Rezultate alegeri locale: cum și-au împărțit partidele primăriile de reședință

No Comments Yet

Comments are closed