--> -->

Flerul lui Burcă: ”Cred că am reușit să creez o legătură cu el”

Lamine Ghezali a fost MVP-ul victoriei cu Oțelul Galați, scor 3-0.

Nu doar pentru dubla de efect, dar și prestația mijlocașului avansat atacant a fost extraordinară. Practic, Ghezali a zburdat pe teren în succesul cu formația lui Dorinel Munteanu.

Culmea, Lamine a fost la cele mai înalte cote după o prestație nereușită cu Unirea Dej (3-0)! Totuși, Ovidiu Burcă a avut fler și l-a menținut în primul 11 pe Ghezali, iar rezultatul s-a văzut.

”N-a fost ușor să-l descopăr ca om”

Crescut la juniorii lui St-Etienne, un jucător cu o tehnică extraordinară și un control excelent al balonului în regim de viteză, Ghezali are un an 2023 foarte bun, cu 4 goluri. El a ajuns la 6 goluri și 2 pase decisive în toate competițiile

Ovidiu Burcă a vorbit la finalul partidei despre modul în care a reușit Ghezali să fie integrat în mecanismul formației din Ștefan cel Mare.

”Ghezali e un jucător cu foarte mare potențial, a avut o perioadă dificilă de adaptare, are un caracter aparte. Are un potențial foarte mare, e încă tânăr, l-am ajutat mult să se adapteze la ce înseamnă Dinamo. Nu a fost ușor să îl descopăr că om, dar cred că am reușit să creez o legătură cu el, de a ajunge la sufletul lui, ne-a dat încredere ultimele discuții cu el.

L-am simțit liniștit și cred că s-a văzut că a făcut un meci foarte bun”, a declarat Ovidiu Burcă la conferință.

Ce zice Ghezali

„A fost un meci foarte bun, am jucat fotbalul nostru si ne simțim foarte bine. Știam că joacă destul de avansat și sunt multe spații în spatele liniilor adverse. Când reușim să ne facem jocul, ne impunem pentru că suntem o echipă foarte bună, suntem o familie. Ne place să luptăm împreună.

Avem cei mai buni fani din România, indiferent dacă jucăm acasă sau în deplasare, e la fe. Stadionul e întotdeauna plin. Luăm meci cu meci și sperăm să promovăm la finalul sezonului. Știu ce înseamnă un derby, am jucat și în Franța derby-uri, vom face tot posibilul pentru a câștiga acest meci”, a declarat Lamine Ghezali.

Citește și

Lumina Sfântă va fi adusă de la Ierusalim sâmbătă seară