--> -->

Flavius Stoican, mesaj pentru Mihai Stoica și FCSB: ”Ce să facem dacă sunt nemulțumiți?!”

Flavius Stoican și Mihai Stoica își continuă schimbul de replici de la distanță înainte de derby-ul dintre Dinamo – FCSB, ce se va desfășura duminică seară pe arena din Ștefan cel Mare.

Astăzi, Dinamo a pierdut amicalul cu CS Popești Leordeni (locul 3 în Seria C3), într-un meci în care au jucat și Jonathan Rodriguez, Figueiredo sau Jovanovic, dar și mulți jucători de la formația secundă și de la juniori.

”Toloaca”

După ce s-au contrat la capătul înfrângerii suferite de Dinamo cu FC Argeș, antrenorul ”câinilor” a avut din nou un mesaj pentru managerul general de la FCSB, care s-a plâns de starea gazonului de pe stadionul din ”Ștefan cel Mare”.

”Bine că ne bagă în toloaca aia, în acea plantație din care mai lipsesc doar cartofii”, a spus MM Stoica, iar Stoican i-a dat azi replica

”Ce să facem? Dacă sunt nemulțumiți, nu putem să-i mulțumim noi. Joacă în deplasare pe terenul nostru. Dacă sunt nemulțumiți ce să facem?, a spus Stoican, care a prefațat și derby-ul.

Ce a zis despre meci

”Meciul cu FCSB va fi unul în care adversara va avea prima șansă. Are jucători de valoare, cotați la un anumit nivel. Vom încerca să ne ridicăm le nivelul lor. O să vedem ce va fi, dacă doar rămân niște vorbe. Eu simt că nu.

Împreună putem face o figură frumoasă în meciul de duminică”, a adăugat Stoican, la DigiSport, după amicalul pierdut de Dinamo, 1-2 cu CS Popești Leordeni.

”Pot spune doar că eu am încredere că împreună cu jucătorii, staff-ul și fanii putem scoate Dinamo din această situație”, a mai zis antrenorul.

Citește și

Klaus Iohannis, după ședința CSAT: ”Trebuie să fim pregătiți pentru orice”