Flavius Stoican în corzi la Dinamo!

Dinamo a terminat groaznic sezonul regulat, se pregătește de ”campionatul” din play-out, atât de Flavius Stoican.

Deschiderea va fi în week-end cu Rapid, un derby de tradiție, care până acum a adunat două remize între cele două rivale în sezonul regulat.

Roș-albii au condus de fiecare dată, dar giuleștenii au egalat. Este un duel interesant și contra lui Adrian Mutu.

Mutu, adversar

”Briliantul” a fost atacant și apoi director general al ”câinilor”, a recunoscut în mai multe rânduri că ar vrea să antreneze și Dinamo în cariera sa.

A fost dorit chiar toamna trecută de către Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan, în momentul în care aceștia doreau să se dispenseze de Dario Bonetti.

Doar că în acel moment, Mutu era sub contract cu FCU Craiova, nu a putut, nu a dorit să se rupă de acolo, avea să fie sacrificat după două săptămâni de Adrian Mititelu. În prima parte a sezonului, Mutu și FCU Craiova au învins Dinamo, scor 1-0. Și Mutu, și Stoican au antrenat în actuala ediție formația din Bănie!

Se discută azi

La rândul său, Flavius Stoican este sub presiune! Mare presiune, de data aceasta nu doar din partea suporterilor. Conform Fanatik, și conducerea ”câinilor” l-a luat la ochi pe antrenorul de 45 de ani după eșecurile cu Sepsi (1-3) și cu CFR Cluj (1-4).

Iar șefii clubului chiar iau în calcul, serios, dacă să termine campionatul cu Stoican!

Suporterii au ajuns să ceară tot mai puternic demisia lui Flavius. Marți, 8 martie, se va discuta pe seama subiectului, mai ales în urma discuțiilor din vestiar de la Cluj, în ciua asigurărilor de ”pace” ale lui Iuliu Mureșan și Flavius Stoican.

Citește și

Ofertă de Ziua Femeii pentru vacanța de vară la mare