--> -->

Flavius Stoican după Dinamo – FCSB (0-3): ”Eu trebuie să-i încurajez”

Dinamo a pierdut cu FCSB, scor 0-3, primul derby al anului, terminând meciul cu un jucător mai puțin pe teren, după eliminarea lui Alex Răuță.

Vine atacantul!

Pentru roș-albaștri au punctat Octavian Popescu, Ianis Stoica și Răzvan Oaidă.

Flavius Stoican nu și-a pierdut optimismul pe care și l-a afișat de la sosirea în Ștefan cel Mare. Totodată, tehnicianul a oferit vești bune despre Ivanov, ieșit accidentat, transmițând că așteaptă mâine un vârf de atac.

”Am început în atac, dar am luat gol în minutul 1. Am avut o situație, cap Ehmann, ratare Torje, apoi luăm ”roșu” la Răuță. Ce șanse să mai avem?! Am avut și alte oportunități, dar…

Am discutat să nu fim entuziaști și să facem faulturi inutile. Adrenalina care ne costă, cartonaș roșu care ne-a costat, nu vreau să creadă Alex (n.red Răuță) că e vina lui, că o dăm pe el. Sunt greșelile noastre și trebuie să le corectăm.

”Ivanov revine cu Botoșani”

0-9 cu FCSB… Au echipă bună, joacă de mult timp împreună, cu jucători talentați, noi suntem un grup nou, nu trebuie să cedăm, clar FCSB mai bună azi, ajutată de anumite momente ale jocului. Eu trebuie să-i încurajez.

Vom fi o echipă bună, o să vedeți. Ivanov am înțeles că nu e grav, are un hematom, cred că o să joace la Botoșani.

Am înțeles că mâine, luni, ne vine un jucător de atac. O să avem lot”, a spus Stoican la flash-interviul de la finalul derby-ului.

Citește și

Ministrul Muncii a lămurit dacă se majorează vârsta de pensionare: ”Asta ar trebui să ne preocupe”