--> -->

Flavia Groșan este tranșantă: ”Doar atunci mă voi vaccina. Nu mi-e frică”

Flavia Groșan, medicul pneumolog de la Oradea, devenită celebră pentru că a spus că a vindecat peste 1.000 de pacienți cu COVID-19, a anunțat că nu se va vaccina încă împotriva bolii care a înspăimântat o întreagă planetă.

”Nu m-am vaccinat, dar s-a vaccinat tata, de 83 de ani. Nu sunt o anti-vaccinistă, dar mai stăm un pic! Când o să fie obligatoriu, mă vaccinez. Am tratat reacții adverse după vaccin. Cea mai deasă reacție adversă este febra, simulează bine COVID-ul.

Dacă o să trebuiască să plec în străinătate, mă voi vaccina. După ce am citit, mă strânge în spate, nu m-aș vaccina niciodată. Nu mi-a fost frică de COVID. Eu nu m-am ”mascat” (n.r. a fost întrebată dacă poartă mască)”, a spus Flavia Groșan în această seară la România TV.

În emisiunea lui Victor Ciutacu, Flavia Groșan a recunoscut că s-a temut că îi va fi retras dreptul de liberă practică – azi, a fost audiată la Colegiul Medical Bihor – și că a fost atât de emoționată de cum a fost primită de susținătorii săi încât nu mai ține minte debutul audierilor.

”Frică mi-a fost că nu o să mai pot să fiu medic, deși știam că nu am făcut nimic rău. Am văzut valul împotriva mea. Am muncit un an de zile și m-am trezit anchetată de Colegiul Medicilor. Am fost extrem de emoționantă, am intrat în lacrimi în sediul Colegiului Medicilor. Nu îmi aduc aminte începutul”, s-a destăinuit Flavia Groșan.

Citește și

Ministrul de Interne despre Diana Șoșoacă: ”Doamna senator e campioană la amenzi, dar n-o interesează”