Fiul lui Țiriac i-a luat apărarea Soranei Cîrstea: ”Vreau să știe toată lumea”

Ion Alexandru Țiriac (46 de ani), iubitul Sorana Cîrstea (33 de ani) și fiul miliardarului Ion Țiriac (83 de ani), a transmis un mesaj referitor la scandalul în care este implicată partenera sa.

După ce Sorana Cîrstea a fost criticată dur de fani, jurnaliști și apărători ai drepturilor persoanelor LGBTQI+, Ion Țiriac Jr. a reacționat pe rețelele de socializare.

Ion Țiriac Jr, prima reacție după acuzațiile șoc la adresa Soranei Cîrstea: „Vreau să știe toată lumea că sunt heterosexual!”

În contextul scandalului în care este implicată Sorana Cîrstea, iubitul Soranei Cîrstea a ironizat persoanele care decid să își facă publică orientarea sexuală sau identitatea de gen:

„2023 pe scurt. Vreau să știe toată lumea că sunt heterosexual! Așa că mă puteți lăuda pentru curajul meu incredibil!”, a spus Ion Țiriac Jr., la o zi după ce Sorana Cîrstea și-a pus în cap comunitatea LGBTQI+.

Cîrstea a stârnit furia a sute de internauți, după ce a dezvăluit că preferă valorile tradiționale: „Faceți bărbații din nou masculini, fetele din nou feminine și copiii din nou inocenți”, a fost mesajul distribuit de Sorana.

Sorana Cîrstea, atacată dur după mesajul postat pe Instagram

Potrivit jurnaliștilor de la Sportskeeda.com, Sorana Cîrstea a fost pusă la zid, mesajul ei fiind considerat drept un atac la adresa comunității LGBTQI+.

Numeroși utilizatori de Twitter au criticat-o pe Sorana Cîrstea, catalogând acțiunile ei ca fiind înjositare. Printre aceștia s-au numărat și jurnaliști străini, dar și fani ai tenisului care au decis să nu o mai susțină pe româncă.

Citește și

Victor Rebengiuc, dezamăgit: „Pot să spun că sunt fericit într-o ţară condusă de Marcel Ciolacu?”