--> -->

Fiul lui Ion Caramitru, șocat de moartea actorului și la doi ani de la deces

Fiul lui Ion Caramitru este încă șocat că tatăl său nu a putut fi salvat, chiar și la doi ani de la decesul acestuia. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca marele actor să moară.

”Nu ne-am așteptat deloc la un asemenea deznodământ”

Sunt aproape doi ani de la moartea lui Ion Caramitru. Unul dintre fiii săi, Andrei, spune că nimeni nu s-ar fi așteptat ca actorul să moară. Este de prisos să mai spunem că nici acum nu a trecut peste decesul părintelui său.

Chiar și așa, Andrei Caramitru spune că tatăl său avea o vârstă când a murit, adică 79 de ani. Probabil lucrurile ar fi stat altfel dacă era mai tânăr, crede fiul actorului, conform Cancan.

„Nu ne-am așteptat deloc la un asemenea deznodământ trist. Nici tata, nici noi, ceilalți. Multă vreme am crezut că în cele din urmă vom învinge.

Dar foarte probabil a contat și vârsta tatei, să nu uităm că avea 79 de ani, dar și oboseala pe care o acumulase. Foarte probabil că organismul său ar fi reacționat altfel dacă ar fi fost mai tânăr și mai puțin obosit. Dar asta este viața!”, a spus Andrei Caramitru.

”Am apelat și la specialiști din afară”

Familia lui Ion Caramitru a făcut totul pentru ca actorul să-și revină, a mai spus Andrei, fiul său. Aceștia au chemat și specialiști din afara țării, dar și de la noi.

Nimeni nu a putut să-i dea de capăt problemei actorului, care până la urmă a murit din cauza unei infecții din sânge.

„Vreau să știți că am făcut pentru tata tot ce s-a putut profesional și omenește vorbind. Au trecut pe la el, la spital, specialiști de renume din România care i-au analizat situația și au încercat ceea ce au crezut că ar putea fi cel mai bun remediu.

Unul dintre ei, un medic român, vă pot asigura că a venit de bună voie, fiindcă nu-i cerusem asta până la momentul venirii sale.

În plus, am apelat, prin diverse mijloace, la opinia unor reputați specialiști din Austria și Statele Unite”, a mai spus el.

Citește și

Se dublează termenul pe piața asigurărilor RCA din România. Proiectul premierului Ciolacu