Firea se ia de Guvern pe tema alocațiilor: “Copiii nu sunt o prioritate”

Gabriela Firea a reacționat repede la anunțul Ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, care a declarat că alocațiile se vor mări cu 15% și nu se vor dubla, așa cum o cerea un proiect de lege.

hotel iceberg balcic-->

“Considerăm că este o lipsă de respect faţă de copiii din România, faţă de familiile din România şi că acei 23 de lei în plus la alocaţie nu acoperă nici scumpirile la fructe şi legume care au avut loc în această perioadă. Dacă este să vorbim în termeni bugetari, niciodată nu vor fi bani suficienţi pentru toate domeniile de activitate dar aceasta este treaba şi răspunderea Guvernului, să prioritizeze cheltuielile. Protestăm energic faţă de blocarea dublării alocaţilor copiilor de către Guvern”, a spus actualul Primar general al Bucureștiului.

hotel pam beach olimp-->

Gabriela Firea este convinsă că s-ar găsi fonduri pentru dublarea alocațiilor. “Noi am votat dublarea alocaţiilor. Nu putem şi fi de acord cu abordare aunui procent de 15% pentru înseamnă ă tăiere de 85%. Nu stă în picioare eschiva că nu sunt fonduri. Când a fost nevoie au găsit fonduri. Suntem absolut convinşi că vor înţelege faptul că toţi copiii româniei reprezintă o prioritate şi că nu e o sumă fabuloasă comparativ cu alocaţiile din Europa”, a completat Firea.


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed