Firea sare la gâtul lui Ponta. Vezi ce acuzații face Primarul Capitalei

Gabrielei Firea nu i-a picat prea bine alianța pe care Robert Negoiță, actualul primar al Sectorului 3 și posibil candidat la primaria Generală a Bucureștiului, a făcut-o cu Victor Ponta și Pro România. Firea este convinsă că Partidul Social Democrat, pe care-l reprezintă, nu va mai beneficia de voturile Pro România la moțiunea de cenzură pe care fostul partid de guvernământ o va depune contra Cabinetului condus de Ludovic Orban.

hotel iceberg balcic-->

“Această moţiunea de cenzură va fi depusă la finalul lunii august şi din discuţiile pe care le-am avut cu colegii mei vom avea semnături şi vom avea şi voturi astfel încât moţiunea să treacă indiferent de suportul lui Victor Ponta care a făcut un gest atât de nedrept faţă de PSD, partidul care i-a oferit cele mai mari satisfacţii politice. Este posibil ca această alianță să fie, de fapt, încercarea şi interesul să nu fie doar simbolistica de la Primăria Capitalei ci o colaborare pe termen lung a Pro România cu Partidul Național Liberal”, a declarrat Firea la Antena3.

hotel pam beach olimp-->

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, este însă convins că moțiunea de cenzură va trece. A anunțat că are deja 202 semnături. “Până la 233 avem discuții cu toți partenerii politici din Parlament. Categoric moțiunea va trece. Cei de la PNL au vrut să folosească politic această pandemie, atât au putut ei, și în acest moment s-a ajuns la o lipsă totală de credibilitate. Lipsa de transparență din trecut și faptul că trebuia de la început să testeze cât mai mulți oameni a dus la această lipsă de credibilitate totală. Guvernul Orban este un eșec politic, cred că cel mai mare post decembrist, pentru că au făcut totul într-o logică electorală. Guvernul Orban a dorit să facă o manipulare în interes politic acestei pandemii. Haos mai mare decât este acum nu poate exista atât în gestionarea pandemiei cât și în economie”, a spus Ciolacu.


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed