Firea, declarație halucinantă: “Dictatură militară?”

Scorul obținut de PSD la alegerile parlamentare le-a dat din nou glas celor din partidul condus de Marcel Ciolacu. Gabriela Firea nu vede cu ochi buni numirea lui Nicolae Ciucă în locul lui Ludovic Orban, care a demisionat aseară din fruntea Guvernului.

“Votul PSD a fost un vot împotriva PNL. INS a furnizat informații care relevă că economia s-a contractat 5 procente în ultimele luni, deci unde e schimbarea în bine anunțată de Orban și încă ministrul de Finanțe Cîțu? (…) Trebuie să accepte propunerea noastră de premier Alexandru Rafila și să se găsească o formulă de guvernare (…) Pleacă domnul Orban care a înecat economia și vine domnul Ciucă.

Îl cunosc personal, dar ce semnal dăm noi în întreaga Europă, că aducem militari la conducerea țării? Ne îndreptăm spre o dictatură militară? Îi apreciez pe militari și merită tot respectul nostru, dar cred că am transmis o notă proastă democrațiilor europene punând un militar la conducerea țării”, a declarat fostul Primar general al Capitalei.

PSD va merge la negocierile cu președintele Klaus Iohannis pentru desemnarea unui nou premier și are o variantă pregătită: Alexandru Rafila.

Citește și

Acțiune de lăudat. Patru tone de mâncare strânse pentru familii nevoiașe