Finul lui Nețoiu atrage atenția după minciunile lui Cortacero: ”Legile sportive din România”

Dezastrul provocat de Pablo Cortacero la Dinamo nu lasă indiferenți foștii jucători ai clubului. Nu doar pe fanii care pun ban pe ban, din tichete, din ceea ce pot, ca să susțină “haita” să nu moară.

Finul lui Gigi Nețoiu, fostul atacant dinamovist Bogdan Vrăjitoarea (42 de ani), care a evoluat pentru “câini” în 1998, este acum antrenor la grupele de copii și juniori de la U Craiova, și l-a criticat vehement pe Pablo Cortacero, omul care nu le-a achitat jucătorilor săi nici măcar un salariu din momentul în care a venit la Dinamo.

“Să vii să păcălești jucătorii atâta timp și să nu le dai banii?! Ar trebui ca acești oameni să nu mai fie în conducerea lui Dinamo. Cât timp am jucat, eu nu am avut asemenea probleme! Nu am pățit așa ceva. Nu poți să vii și să păcălești 4 luni de zile. Nu se poate așa ceva! Cum să stea jucătorii atâta timp fără bani?

Ești conducător la Dinamo, știi unde vii și ce reprezintă un club! Poți sau nu poți? La Craiova, niciodată nu au fost probleme cu banii, nici măcar o zi de întârziere! Ar trebui ca legile sportive din România să fie foarte clare!”, a afirmat Bogdan Vrăjitoarea, la GSP Live.

”Cine va prelua toate aceste datorii? Va fi un plafon salarial de 500.000 de euro pe lună, cine își poate permite să plătească asemenea salarii? Jucătorii au stat patru luni fără bani, cine vine să plătească salariile lor, impozitele, dar și celelalte datorii?”, a mai reacționat el.

Citește și

Minorii sub 16 ani nu vor fi vaccinați anti-COVID: ”Nu avem”