Finala Cupei României nu se mai joacă la Craiova! Decizia oficială a FRF

Mâine și poimâine sunt manșele secunde ale semifinalelor Cupei României. În tur, FCSB s-a impus în fața lui Dinamo cu scorul de 3-0, în Ștefan cel Mare, în timp ce Sepsi a trecut de Poli Iași cu 5-1.

Dinamoviștii spun că vor încerca o remontada, dar dau semne că vor intra cu echipa secundă mâine contra trupei lui Bogdan Vintilă. Nu vor intra în cantonament diseară, se reunesc miercuri dimineață la Săftica. FRF a anunțat astăzi că a decis schimbarea locului de desfășurare al ultimului act, astfel că finala Cupei României se va disputa pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești. S-a renunțat la ideea disputării partidei pe ”Ion Oblemenco” din Craiova.

”Programată inițial la Craiova, finala Cupei României sezonul 2019/2020 va avea loc la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană. Comitetul de Urgență al FRF a decis schimbarea locului de desfășurare pentru ultimul act al Cupei României. Meciul e programat pe 22 iulie, iar ora de start va fi stabilită ulterior”, au anunțat federalii. Motivul? FCSB și Sepsi sunt ca și calificate în finală, având în vedere rezultatele obținute în partidele-tur din semifinale, 3-0 cu Dinamo, respectiv 5-1 cu Poli Iași. Astfel, o partidă la Ploiești este mai avantajoasă pentru ambele echipe din punctul de vedere al distanței de parcurs. Meciul se va juca fără spectatori.

Citește și

Ar fi o lovitură de proporții! CFR Cluj, negocieri de ultima oră, dar are și concurență

No Comments Yet

Comments are closed