Fiica Elenei Lasconi, șomeră și fără studii, e revoltată și vrea în politică

Oana Lasconi, în vârstă de 31 de ani, a intrat în atenția publică după ce a postat mai multe clipuri pe Instagram, unde, supărată pe o afirmație a mamei sale, o denigrează pe aceasta, după Elena Lasconi a dezvăluit public că a votat ”DA” la referendumul pentru familie 2018.

Fiica primarului USR al municipiului Câmpulung Muscel dezvăluie, într-un „story” pe Instagram, că vrea să intre în politică. Aceasta își „strigă” pe internet revolta.

”Războinică de tastatură”

„Am fost „războinic de tastatură” mulți ani, iar acum e momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică și iubirea nemărginită pe care o simt pentru planeta noastră frumoasă și toate creaturile ei în direcția unei schimbări reale. Știu că nu va fi ușor, este deja dificil să navighez ura, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop.

Nu am o diplomă, așa cum multe publicații țin să menționeze, însă am o dorință de a lupta pentru dreptate cu orice cost.

Nu vreu să fiu populară, vreau să văd un progres. M-am săturat. Nu mai pot să tac. Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună”, scrie Oana Lasconi pe Instagram.

Cine este Oana Lasconi

Potrivit relatărilor presei din ultimele zile, Oana Lasconi, cunoscută și sub pseudonimul Kandly, a început să urmeze trei facultăți, dar nu a reușit să o finalizeze pe niciuna dintre ele. Aceste facultăți sunt Științe Politice, Drept și Limbi și Literaturi Străine, cu specializare în literatura rusă.

Cu toate că Oana a menționat că îi plac în continuare aceste domenii, nu a considerat că este esențial să obțină o diplomă în această direcție.

Citește și

Eșec pentru Maia Sandu. Ion Ceban a câștigat Primăria Chișinău din primul tur de scrutin