--> -->

FIFA i-a ridicat lui Dinamo interdicția la transferuri!

Veste bună pentru Dinamo cu patru zile înaintea debutului în noua ediție a SuperLigii. Federația Română de Fotbal a fost înștiințată de FIFA în această dimineață că a ridicat interdicția la transferuri pe care i-o pusese clubului „alb-roșu”.

Cu cine s-a întărit Dinamo

În aceste condiții, în cursul zilei de joi, Dinamo va înregistra la LPF transferurile jucătorilor cu care a ajuns până acum la un acord. Este vorba despre Hakim Abdallah (Virton), Goncalo Gregorio (Leiria), Adnan Golubovic (FC Koper), Cristi Costin (FC Voluntari) și Dennis Politic (Cremonese).

Ei vor putea fi folosiți, dacă antrenorul Ovidiu Burcă va crede de cuviință, încă de la primul meci al noului sezon, cel de luni, 17 iulie, contra Universității Craiova.

Cine va mai semna cu ”câinii”

Dinamo îl vrea pe Josue Homawoo (25 de ani), un fundaș central care ultima dată a jucat la Red Star FC, în liga a treia franceză.

Stoperul togolez poate semna joi cu Dinamo, din informațiile GSP, după ce va efectua vizita medicală. Homawoo ar fi al 6-lea transfer al „câinilor”.

Pe transfermarkt e evaluat la 200.000 de euro, africanul se remarcă prin faptul că este un stoper de picior stâng și că are un fizic impunător, 1,91 metri înălțime.

Homawoo a jucat în ultimii doi ani în eșalonul al treilea francez, la Red Star FC. Anul trecut a bifat doar 14 meciuri în campionat, iar urmă cu două sezoane a prins 16 apariții. Nu a marcat și nu a pasat decisiv.

Are un meci jucat în Ligue 1 în carieră, în sezonul 2019/2020, pe vremea când era la Nantes. În schimb, un sezon mai târziu, a bifat 5 meciuri în total, toate în liga a patra franceză.

Citește și

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță cu Josephine. Ce destinație au ales