Fenomenal! Accidentată, Bianca a învins-o pe Pliskova

Parcursul fabulos al Biancăi Andreescu la Rogers Cup, turneu care se desfășoară la Toronto, continuă. După succesele cu Eugenie Bouchard, Daria Kasatkina și Kiki Bertens, jucătoarea din Canada, care are origini românești, a avut un prim set de vis în meciul contra Karolinei Pliskova, ocupanta locului 3 în clasamentul WTA. Bianca a măcinat-o pe adversară cu toate loviturile din dotare. Spectatorii au privit uluiți și entuziasmați cum tabela de scos se modifica doar în dreptul canadiencei. Și nu s-a oprit până la 6-0!
Abia atunci s-a trezit Pliskova. Cehoaica a început în forță setul secund, a făcut și un break și s-a dus la 3-0. Bianca nu a avut reacție și Pliskova a defilat pe teren. 4-0, 5-0. Abia atunci a întrerupt Andreescu marșul adversarei. Și a continuat cu un break fantastic, după două mingi de set salvate. După acest game, Bianca a avut nevoie de intervenția medicului, dând semne că este ușor accidentată. A revenit pe teren cu o fașă la piciorul drept. Întreruperea nu a fost de bun augur. Bianca a pierdut serviciul și setul cu 6-2.
Andreescu nu s-a lăsat. A șchiopătat vizibil, dar a tras de ea, beneficiind de ecoul aplauzelor din tribune. A pierdut primul game, dar apoi s-a impus pe propriul serviciu. Pliskova nu a profitat de situația delicată a Biancăi. S-a chinuit la serviciu și a făcut greșeli multe pe serviciul canadiencei. Hrănită de emoția trimisă de tribune, dar și de o forță interioară formidabilă, Bianca și-a valorificat serviciul și s-a mers cap la cap. După 2 ore fără un sfert era 6-0, 2-6, 4-4. Arena a explodat în game-ul 9. Canadianca s-a apărat perfect, a trimis lovituri milimetrice și a făcut break-ul care a dus-o la un game de calificarea în semifinale. Și a profitat din plin. A servit magic și a câștigat setul 3 cu 6-4!
În semifinalele Rogers Cup, Bianca Andreescu o va întâlni pe Sofia Kenin, care a eliminat-o pe Elina Svitolina (7-6, 6-4).

Citește și:
Vezi ce spune Bianca Andreescu despre o finală cu Simona Halep