--> -->

FCU Craiova vrea să bage frica în Dinamo: „Echipa de bază”

FCU Craiova vine la București hotărâtă să-și refacă moralul cu Dinamo, după înfrângerea usturătoare suferită vineri, în campionat, scor 0-2 cu Oțelul, pe teren propriu. Oltenii vor să repete succesul din urmă cu 11 zile și să debuteze cu dreptul în grupele Cupei României.

Dinamo – FCU Craiova, duel din prima etapă a grupei C a Cupei României Betano, se joacă marți, de la 21:00, pe Arena Națională, live pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Ce anunță noul A1 de la Craiova

„Am deplasat tot lotul, dar trebuie să dăm minute oficiale cât mai multor jucători. În mare parte vom alinia echipa de bază, cu două-trei modificări.

Tratăm cu maximă seriozitate Cupa României. Ca toate echipele din Liga 1 și noi ne dorim să ajungem cât mai departe în această competiției. Doar una va câștiga însă trofeul”, a declarat pentru GSP noul antrenor principal, Paul Răducan (55 de ani).

El a fost numit zilele trecute pentru a completa conducerea colectivă cu licență Pro, au anunțat oltenii.

”Faptul că întâlnim Dinamo e cea mai bună motivație”

FCU Craiova schimbă strategia regulii U21 în Cupa României: iese Popa, intră Gurău

FCU Craiova ar putea aborda meciul cu Dinamo, din Cupa României, cu o altă strategie în privința jucătorului U21. Asta ar însemna ca portarul Robert Popa să fie înlocuit cu Ionuț Gurău, iar jucătorul „Under” să fie fundașul Gabriel Buta.

Tehnicianul revenit pe banca FCU Craiova spune că jucătorii sunt foarte concentrați.

„A fost dezamăgitor eșecul cu Oțelul, venit după două victorii. Încercăm să reparăm din minusurile arătate și să nu mai repetăm greșelile.

Mergem clar la victorie. Asta nu înseamnă că desconsiderăm Dinamo. Din contră, spun că avem șanse foarte mari să câștigăm pentru că suntem foarte concentrați.

Dacă am fi jucat cu o echipă dintr-un eșalon inferior exista riscul ca jucătorii să nu fie concentrați sută la sută. Dar faptul că întâlnim Dinamo, un club mare, nu mai trebuie nicio motivație în plus. Vizăm doar victoria!”, a concluzionat Paul Răducan.

Citește și

Câți bani a pierdut Dorian Popa după ce a fost țepuit de Călin Donca: ”Așa părea”