--> -->

FCSB, tăvălită de fosta echipă a lui Sorescu

FCSB a pierdut și al doilea meci amical al cantonamentului din Antalya, 1-4 împotriva lui Rakow, liderul primei ligi din Polonia!

Mihai Pintilii a schimbat toată echipa față de testul de ieri, cedat 0-2 în fața altor polonezi, cei de la Pogon. Debutul înfruntării cu fosta echipă a lui Deian Sorescu a fost de coșmar.

KO în 10 minute

Polonezii au marcat de trei ori în primele 26 de minute, de trei ori în 10 minute, replica vicecampioanei României lăsându-se așteptată.

Golul de onoare a purtat semnătura lui Omrani. În minutul 69, Olaru a executat rapid o lovitură liberă, l-a găsit nemarcat pe Cordea. Extrema a pasat ideal în fața porții pentru atacantul francez.

Rezultatul final a fost stabilit de croatul Fran Tudor, cu un șut în vinclu, de la marginea careului de 16 metri.

A fost ultimul test al stagiului de pregătire din Antalya. FCSB va reveni în România pe 20 ianuarie, iar două zile mai târziu va avea meci pe terenul lui revelației Hermannstadt.

Cum s-au marcat golurile

min. 89, Gol Rakow: Fran Tudor trimite direct în vinclu de la 16 metri.
min. 69: Gol FCSB: Omrani marchează la finalul unei acțiuni construite de Olaru și Cordea. O lovitură liberă executată rapid a destabilizat defensiva polonezilor.
A început repriza secundă!
min.26: Gol Rakow. Ivi Lopes a primit o pasă la marginea careului, după ce Dawa a ratat intervenția, a rămas singur cu Târnovanu și a marcat cu un șut la colțul scurt
min.20: Gol Rakow. Atacantul Gutkovskis a primit o pasă în adâncime, s-a demarcat excelent între Dawa și Haruț și l-a învins pe Târnovanu cu un șut pe lângă el, de la 12 metri.
min. 16: Gol Rakow. Mijlocașul Ivi Lopez a șutat de la 25 de metri de poarta lui Târnovanu. Mingea nu se ducea periculos către buturile roș-albastre, dar a fost deviată de un jucător al polonezilor, s-a dus pe colțul opus și l-a păcălit pe goalkeeper-ul de la FCSB

Echipa de start FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Haruț, Radunovic – Oaidă, Șut, Olaru – Cordea, Omrani, Oct. Popescu. Antrenor Mihai Pintilii. Au mai jucat Vl. Tudor, Toma, Ciobanu, Radaslavescu.

Citește și