--> -->

FCSB, răpusă de Hagi: ploaie de goluri și de erori

FCSB a pierdut lamentabil în această seară la malul mării, Farul câștigă după o pauză de 5 ani cu formația lui Gigi Becali!

Constănțenii i-au îngenuncheat pe elevii lui Nicolae Dică, profitând de erorile în cascadă ale apărătorilor oaspeților. Farul are un parcurs admirabil, după ce a învins en fanfare în Gruia, pe CFR Cluj, în această seară a mai bifat o victimă celebră!

Compagno, gol la debut

Farul s-a impus cu 3-1, a mai avut și un penalty acordat, inițial, de către arbitrul Cătălin Popa, pentru ca apoi, după VAR. lovitura de la 11 metri să fie anulată.

De-abia scăpată de un eșec rușinos acasă cu Hermannstadt, FCSB a avut doar posesia la Ovidiu. Și un gol al lui Compagno, la debutul în tricoul roș-albaștrilor, care a redus din diferență la un moment dat, în minutul 70.

FCSB în coada clasamentului

Doar Chindia și Mioveni au mai multe goluri luate decât FCSB!

Fost jucător la FCSB, care vrea să renască sub comanda lui Hagi, Alibec a deschis scorul din 11 metri. Apoi, fix înainte de pauză Doukoure a punctat, apoi Grameni a stabilit scorul final în minutul 77.

FCSB este la 11 puncte de noul lider al clasamentului, Farul Constanța! Mai mult, spre disperarea lui Gigi Becali, în ciuda investițiilor făcute și a calificării în grupele Conference League, înaintea meciului de la Londra cu West Ham United, FCSB este pe loc ”de baraj”, pe poziția a 13-a!

Farul, Hagi și Louis Munteanu, care se reinventează la malul mării, au reușit 6 goluri cu CFR și FCSB, cele mai bune echipe din ultimii ani.

Citește și

George Simion, primul mesaj după nuntă: ”Sunteți pregătiți?”