--> -->

FCSB, prima afacere a verii: ”Ne-am înțeles, prețul e acceptabil”

După ce Vincius și Miron au plecat, iar Iulian Cristea s-a accidentat grav, Gigi Becali a început să caute fundași central.

Patronul FCSB s-a orientat către Joyskim Dawa, cel care era dorit și de Universitatea Craiova, iar tranzacția ar urma să se oficializeze luni.

Traseu clasic

Camerunezul înalt de 1,94m a fost dorit de Gigi Becali și în iarnă, când l-a luat pe Edjouma. Atunci oferea 500.000 de euro. Cele două părți nu au ajuns la un acord, dar acum reluat negocierile și au bătut palma, potrivit Fanatik.

”Ne-am înțeles cu FCSB pentru Dawa. Mai avea oferte de aici și din afară, dar am ajuns la un acord cu FCSB. Luni va ajunge în țară și trebuie să se pună de acord cu FCSB. Dar 90% e rezolvată treabă. Primim o sumă acceptabilă, copilul voia să plece. Avea ofertă de mai multe luni și mă înnebunise.

E greu să lupt cu așa ceva la Botoșani. Îmi înțeleg rolul de formator de jucători. Oricum va avea un traseu bun. E un transfer bun pentru FCSB. El va crește, dar va oferi și un plus pentru FCSB”, a declarat Valeriu Iftime, pentru GSP.

Stâlp, în centrul defensivei

Dawa a ajuns la FC Botoșani în vara lui 2021, de la letonii de la Valmiera. A mai jucat la juniorii lui AS Monaco, US Avranches, Gil Vicente și FK Mariupol. În sezonul trecut, Dawa a strâns 3 goluri și o pasă de gol în 30 meciuri jucate în Liga 1 pentru FC Botoșani.

Cum ar putea arăta FCSB după transferul lui Dawa: Târnovanu – V. Crețu, Haruț, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Fl. Tănase – Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu

Dawa va fi primul transfer făcut de FCSB în această vară. Până acum, singurele noutăți din lot erau jucătorii reveniți după împrumuturi, Pantea, Haruț, Lixandru și Simion.

Citește și

Benzina și motorina, plafonare de preț la 6,5 lei! Solicitarea oficială