FCSB, pe loc de baraj, meci spectacol cu FCU Craiova

FCSB este pe loc de baraj, antepenultimul în Liga 1, după 1-1 cu FCU Craiova, duminică noaptea, pe Național Arena, în fața a peste 15.000 de spectatori.

FCSB a rămas cu dorința și cu barele

Portarii celor două echipe, Târnovanu și Popa au făcut furori în prima repriză, blocând totul. Iar când nu a putut portarul Craiovei, a fost salvat de transversală. De fapt, Coman a fost ghinionistul serii, a trimis de două ori mingea în bară.

La începutul reprizei secunde, Tamm, de-abia intrat pe teren, a punctat după un corner, apoi Compagno a stabilit scorul final, după un penalty dictat cu ajutorul VAR. Jocul ofensiv al celor două formații a fost la cote înalte, nu același lucru se poate spune despre defensive. Dawa l-a călcat pe Duarte, iar VAR l-a pedepsit cu penalty.

Cu doar două puncte în primele trei etape, FCSB este pe loc de baraj!

Ce vrea Dică

”N-am avut posesia pe care mi-o doresc eu în prima parte, dar la pauză i-am făcut pe jucători să înțeleagă că vrem altceva. Am pus presiune pe adversari, am avut o posesie bună, dar a venit acel moment nefericit la penalty. Vreau ca echipa mea să fie ca în finalul de meci, cu un ritm sus,

Dawa? Se mai întâmplă, așa e la fotbal, am înțeles că l-a călcat pe adversar… Trebuie să nu mai facem asemenea greșeli.

Am schimbat fundașul central la pauză fiindcă am avut probleme pe zona centrală. Bouhenna nu prea a jucat la CFR Cluj. Tamm și Dawa formează un cuplu bun în acest moment, lui Bouhenna am vrut să-i dau minute. Sper să ne ajute Dumnezeu să ajungem în grupele Europa League, vom avea un sezon lung, vreau patru fundași centrali.

Nu este OK poziția pe care suntem, dar am făcut o a doua repriză bună, trebuie să rămânem cu lucrurile pozitive. Se vor încurca și alte echipe, cum s-au mai încurcat.

Îi așteptăm și pe Miculescu, și pe alți jucători. Și patronul își mai dorește jucători, vor veni”, a declarat Nicolae Dică la final.

Citește și

De ce a primit Dem Rădulescu porecla de ”Bibanu”. A pornit de la meseria tatălui