FCSB, două transferuri oficializate: un jucător U21 până în 2027!

FCSB a anunțat oficial transferurile lui Eduard Radaslavescu (18 ani) și Radu Boboc (23), ambii achiziționați de la Farul.

La scurt timp după anunțul cumpărării lui Radaslavescu, FCSB l-a prezentat și pe Radu Boboc, fotbalist promovat de la Academia „Gheorghe Hagi” încă din vara lui 2018.

Ce numere vor purta

Boboc, noul număr 20 în roșu și albastru, este fost internațional U21 și poate evolua atât în dreapta, cât și în stânga apărării.

Radaslavescu, promițător mijlocaș central, a semnat un contract valabil 5 sezoane, până la finalul sezonului 2026/2027. El va purta tricoul cu numărul 80 la FCSB.

Internațional U20, Radaslavescu a fost promovat de Gică Hagi la prima echipă a Farului în toamna lui 2021. A adunat de atunci 26 de meciuri, un gol și o pasă decisivă la prima echipă a dobrogenilor.

Număr 8

La Farul, Radaslavescu a evoluat ca ”număr 8”, un mijlocaș central ofensiv în 4-3-3. La FCSB, unde Dică își așază formația în 4-2-3-1, fotbalistul adus de la Hagi poate să joace rolul unuia dintre cei doi fotbaliști din fața apărării.

Cu transferul acesta, Becali s-a asigurat că echipa lui va respecta ușor regula U21 pentru multă vreme. Eduard va fi eligibil până în 2027! Sigur, planul patronului de la FCSB nu e să-l păstreze în următorii cinci ani, el speră să-l vândă pe Radaslavescu până atunci.

Mijlocașul luat din Dobrogea nu va putea evolua în returul cu Dunajska Streda, pentru că el nu a fost înregistrat în lotul pentru turul al treilea preliminar.

FCSB va putea să completeze lotul cu el pentru play-off, în cazul în care roș-albaștrii nu vor rata calificarea care le este la îndemână după ce au învins cu 1-0 în deplasare în prima manșă.

Citește și

Femeia pe care Florin Piersic a rugat-o să divorțeze pentru el! Cezara Dafinescu: ”Întorceau capul”