--> -->

FCSB – Dinamo, pe stadionul Steaua!

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va juca pe stadionul Steaua.

În cadrul emisiunii Fanatik Superliga, realizatorul Horia Ivanovici a declarat că Gigi Becali a acceptat condiţiile de închiriere şi derby-ul se va disputa pe stadionul de 100 de milioane de euro.

Talpan e out de la negocieri

La negocierile cu cei de la CSA, din partea FCSB a fost preşedintele Valeriu Argăseală.

Din informaţiile Fanatik, din partea CSA Steaua participă patru persoane la negocieri, dar foarte important, juristul Florin Talpan este exclus de la discuţii. Din partea FCSB sunt Vali Argăseală, Iulian Gheorghişor şi un avocat.

Context

CSA Steaua, poziție oficială după ce FCSB a primit undă verde să joace în Ghencea

CSA Steaua Bucureşti a confirmat informaţia în privinţa accesului FCSB pe Stadionul din Ghencea. Departamentul de comunicare a oferit o precizare în numele clubului sportiv.

„PRECIZARE

Solicitarea echipei SC FC FCSB SA de punere la dispoziţie a stadionului ‘Steaua’, pentru disputarea partidei FCSB-Dinamo 1948, din 22.07.2023, a fost aprobată la nivelul conducerii Ministerului Apărării Naţionale, instituţia care este administratorul stadionului”, a transmis departamentul de comunicare de la CSA Steaua Bucureşti.

FCSB va reveni pe Stadionul Ghencea după o pauză de opt ani. Echipa finanțată de Gigi Becali o va înfrunta pe rivala Dinamo, sâmbătă, 22 iulie 2023, ora 21:30, în a doua etapă din SuperLiga, pe arena ce se află sub comanda Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Arena Națională este blocată în perioada 15 iulie – 15 august.

Citește și

Și Dinamo vrea să se joace derby-ul în Ghencea: ”Avem șanse să batem FCSB”