--> -->

FCSB are doi absenți pentru derby-ul cu Dinamo, e sigur. Care e situația la ”câini”

După calificarea României la Euro 2024 și meciul pentru locul 1 cu Elveția, de marți seară, urmează etapa #17 a Ligii 1, duminică seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională fiind derby-ul dintre Dinamo și FCSB.

Dinamo este penultima în clasamentul campionatului, condus de FCSB, însă roș-albaștrii sunt cei cu probleme, mai mari, în privința lotului.

Chiricheș și Octavian Popescu sunt out!

După ce Vlad Chiricheș a devenit indisponibil pentru următoarele patru luni, FCSB nu se poate baza pe un alt fotbalist important din lotul condus de Elias Charalambous la partida cu Dinamo. Și cu ”câinii”, și cu alți adversari, probabil, 2023 este încheiat pentru el.

Aflat la echipa națională a României U21 pentru meciurile cu Albania U21 și Elveția U21, Octavian Popescu a devenit indisponibil. FRF a anunțat că fotbalistul lui Gigi Becali a acuzat probleme medicale, iar în urma investigațiilor medicale amănunțite s-a decis ca mijlocașul să nu facă deplasarea în Elveția pentru meciul programat marți, 21 noiembrie, ora 19.30.

Burcă încearcă să refacă două piese

Deși a fost adus cu mari speranțe de Gigi Becali la FCSB, Vlad Chiricheș a stat mai mult accidentat decât pe terenul de fotbal.

Experimentatul fotbalist a fost în străinătate pentru a-și rezolva problemele medicale, însă trebuie să ajungă pe masa de operații din nou.

În privința ”câinilor”, Ovidiu Burcă încearcă să-i refacă pe Politic și pe Bena, accidentați și absenți la ultima etapă, cu Universitatea Craiova (0-1).

Citește și

Reacție dură după poza controversată cu Klaus și Carmen Iohannis: ”I-a făcut varză cu carne”