--> -->

FCSB a scăpat oficial de carantină. Motivația DSP București

FCSB s-a întors astăzi la ora 15:00 în România, pe aeroportul Henri Coandă. Roș-albaștrii n-au avut emoții de la început să plece într-o țară din zona galbenă, Turcia, regiunea Antalya, stațiunea Belek, pentru a efectua cantonamentul de iarnă. De altfel, FCSB a fost singura echipă din Liga 1 care a efectuat un stagiu de pregătire în străinătate.

Jucătorii au prezentat la vamă testele COVID-19 efectuate înainte de plecarea din Turcia și nu s-a instituit carantina în cazul lor, chiar dacă au venit din zona galbenă.

”Membrii delegației sportive a Fotbal Club FCSB au prezentat reprezentanților DSPMB care desfășoară activitate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, dovada participării la o competiție sportivă internațională desfășurată în Belek – Antalya, Turcia, motiv pentru care aceștia au fost exceptați de la măsura carantinei în temeiul în temeiul prevederilor art. 1 alin. 1, litera t, din hotărârea CNSU NR 48/2020 de modificare a art. 3 din hotărârea CNSU nr 36/2020”, a explicat Oana Nicolescu, director DSP București.

Citește și:

Gata, Klaus Iohannis a dat ”verde” pentru redeschiderea școlilor: ”Trei scenarii”