FCSB a pierdut doi jucători pentru derby-ul cu Dinamo. Cine a scăpat?

FCSB a obținut în această seară în prelungiri un punct cu CFR Cluj (3-3), revenind de două ori pe tabelă și egalând prin Iulian Cristea în minutul 90+4.

Ovidiu Popescu și Adrian Șut vor fi suspendați la derby-ul pe care FCSB urmează să îl joace împotriva celor de la Dinamo.

Au scăpat Miron și Tănase

Derby-ul Dinamo – FCSB este programat duminică, 30 ianuarie, ora 20.00, pe stadionul din Ștefan cel Mare, iar Toni Petrea nu se va putea baza pe Ovidiu Popescu și Adrian Șut.

Cei doi jucători de bază de la FCSB aveau înaintea partidei cu CFR Cluj trei cartonașe galbene, la fel ca Florin Tănase și Andrei Miron, însă primii doi au fost avertizați și vor rata derby-ul cu Dinamo.

Ovidiu Popescu, foarte slab

Ovidiu Popescu și Adrian Șut au văzut cel de-al 4-lea cartonaș galben în sezonul 2021 – 2022, iar aceștia vor lipsi la derby-ul pe care FCSB urmează să îl joace în runda cu numărul 23, duminică, 30 ianuarie, cu Dinamo.

Ovidiu Popescu nu a fost folosit tot meciul cu CFR Cluj. Acesta a greșit la golul marcat de Gabriel Debeljuh în minutul 36, iar Toni Petrea l-a înlocuit în minutul 46 cu Valentin Gheorghe. Alți doi fotbaliști pedepsiți pentru prima repriză din meciul cu campioana României sunt Claudiu Keșeru și Denis Haruț.

Citește și

S-a strigat ”demisia” la FCSB! Petrea: ”Mie?!”, Becali: ”Poate ni-l fură cu 30 de milioane”