--> -->

FCSB a mai transferat un atacant. Miculescu, plus o uriașă surpriză

Gigi Becali nu s-a limitat doar la a-l transfera pe David Miculescu de la UTA. A mai adus un vârf, o mare surpriză, este vorba de fostul căpitan al Mioveniului, Bogdan Rusu, 32 de ani. Și va plăti o sumă de transfer!

Poate juca miercuri: 100.000 de euro

Atacantul care a făcut în 2021 – 2022 unul dintre cele mai bune sezoane din carieră va ajunge luni la București și va semna contractul cu FCSB, ceea ce înseamnă că va putea fi folosit miercuri cu Dunajska Streda în Conference League.

Bogdan Rusu nu vine gratis la FCSB, ci Gigi Becali urmează să le plătească celor de la CS Mioveni o sumă de transfer. Din informațiile Digi Sport, este vorba despre 300.000 de euro.

În contractul dintre părți este inserată și o clauză conform căreia suma de transfer va crește dacă FCSB va reuși să ajungă în grupele Conference League.

Lixandru la Mioveni

În același timp, cele două cluburi au discutat despre un posibil împrumut al unui jucător de la FCSB la CS Mioveni, care să întărească formația ce are un start slab de sezon, fără victorie în trei etape.

Cei de la CS Mioveni l-ar dori sub formă de împrumut pentru acest sezon pe Mihai Lixandru, iar Gigi Becali este de acord cu mutarea, mai ales că mijlocașul de 21 de ani, care poate juca atât în centrul terenului, cât și ca stoper sau ca mijlocaș de bandă, va prinde puține minute la FCSB.

Totuși, Mihai Lixandru nu este convins, cel puțin deocamdată, că o mutare la CS Mioveni i-ar fi benefică, astfel că mutarea nu este încă făcută.

Cine este Bogdan Rusu

Bogdan Rusu a reușit 12 goluri în întreaga carieră la nivelul primei ligi, adunând 78 de meciuri.

Bogdan Rusu a jucat în primul eșalon la Astra Giurgiu, 2010 – 2011 și 2011 – 2012, Hermannstadt, 2018 – 2019, și CS Mioveni, stagiunea trecută și în startul actualei campanii.

Atacantul are o experiență mai bogată la nivelul ligii secunde, unde a disputat 241 meciuri a marcat 87 de goluri și a oferit 20 assist-uri în tricourile cluburilor Farul, Astra, Dacia Unirea Brăila, Bacău, FC Brașov, Foresta Suceva, Hermannstadt, Petrolul, Dunirea Călărași și CS Mioveni.

Citește și

CTP ironic: ”Eu nu sunt bun român”