Favorit la funcția de administrator special la Dinamo: ”Comentăm”

Dinamo este din ce în ce mai aproape de un nou investitor.

Vlad Iacob, fiul omului de afaceri Dorin Iacob, este văzut drept omul de legătură pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni la Dinamo.

”Să intre pe o direcție clară”

Contactat de Playsport.ro pentru o reacție, absolventul Institutului Johan Cruyff s-a abținut de la comentarii.

”Deocamdată nu vreau să comentez până în momentul în care lucrurile nu intră pe o direcție clară. Atunci, sigur, putem sta de vorbă. Dumneavoastră aveți surse, ați publicat, ce pot să vă zic mai mult?”, a spus Vlad Iacob pentru Playsport.ro.

Vlad Iacob nu spune foarte multe în fața iubitorilor fotbalului mioritic. Totuși, din informațiile Playsport.ro, ar urma să fie numit pe postul de administrator special în ”Ștefan cel Mare”, în cazul în care tranzacția se va realiza.

Consultând site-ul MBS Sports, acestuia îi este făcută o descriere amănunțită.

Intermediar la transferuri

Înregistrat drept intermediar, Vlad Iacob deține o diplomă de master în „Football Business”, în parteneriat cu FC Barcelona, obținută la prestigiosul Institut Johan Cruyff. Vlad are o vastă experiență ce se întinde pe mai mult de un deceniu ca acționar sau intermediar în afaceri de logistică în maritimă și porturi în România.

Întorcându-se la adevărata sa pasiune, fotbalul, în 2017, Vlad dorește să contribuie la dezvoltarea noii generații de fotbaliști. De asemenea, este implicat în mai multe proiecte de consultanță pentru cluburi de fotbal sau alte organizații fotbalistice sau terți.”

MBS, firma lui Vlad Iacob, are parteneriate cu principalele campionate din Europa

Vlad Iacob termina, în „promoția 2019”, coleg cu Gialluca Vialli, cursul de master „Football Business”. La scurt timp, a înființat o firmă de impresariat numită MBS Sports.

Vlad Iacob, la rându-i, este și agent de jucători.

În prezent, firma se ocupă atât de impresariat, cât și consultanță sportivă în diverse aspecte, conform site-ului oficial.

Mai mult, MBS Sports lucrează în „piețe” importante din Europa. Practic, în cele mai importante campionate: Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga sau Liga NOS.

Pe lângă acestea, se regăsesc, bineînțeles, Liga 1, dar și Superliga Turciei sau Major League Soccer.

Citește și

Ce jucători a ratat Dinamo: ”Aceștia șapte”