--> -->

Fără ”joga bonito”. Eric și-a decis viitorul, a semnat, Dinamo va fi tot adversară!

Brazilianul Eric de Oliveira (35 de ani) a fost pe lista lui Ionel Gane, care a dorit să-l aducă săptămânile trecute la gruparea din Ștefan cel Mare. Sud-americanul a mai fost pe lista ”câinilor” în alte două rânduri, doar că nici a treia oară nu a fost cu succes.

Astăzi, a fost prezentat oficial la Gaz Metan Mediaș, a preferat să revină la echipa ardeleană, mai ales că are și o afacere în oraș. Ar putea să se dueleze cu roș-albii în play-out. Eric, liber de contract după despărțirea de FC Voluntari, a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon cu Gaz Metan Mediaș. Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 revine la echipa de suflet, unde va colabora din nou cu antrenorul Mihai Teja.

Gaz Metan este primul club european din cariera lui Eric. Brazilianul a ajuns aici în vara lui 2007. După 4 sezoane a plecat la Karpaty, în Ucraina, dar a revenit un sezon mai târziu. După mai multe aventuri în străinătate, Eric s-a mai întors o dată la echipa de suflet, în 2016.

147 de meciuria adunat Eric pentru medieșeni, marcând 36 de goluri și oferind 31 de pase decisive.

Eric era din nou pe lista lui Dinamo, însă a preferat să se întoarcă la Gaz Metan. „Noi ne-am gândit împreună cu staff-ul tehnic la Eric, rămâne de văzut în ce condiție fizică este. Avem nevoie de jucători care să reziste bine la condițiile care vor urma. A avut ceva probleme la Voluntari, rămâne de văzut dacă o să ajungem la un acord cu el.

N-ar fi rău puțin jogo bonito la Dinamo. Am avea nevoie de serviciile lui”, declarase Marius Nicolae, managerul lui Dinamo, la sfârșitul lui ianuariei, pentru Digi Sport.

Citește și

O stațiune de interes național în pericol din cauza eliminării tichetelor de vacanță