Fanii dinamoviști îi pot lua pe șefi la întrebări! Totul e oficial

După aproape două decenii, Dinamo revine la Oradea pentru un meci oficial, vineri seara, de la ora 20:30, contra celor de la FC Bihor, în etapa secundă a grupelor Cupei României.

Într-o perioadă în care atmosfera în jurul echipei ”câinilor” este foarte încărcată din cauza seriei din campionat fără victorii, reprezentanții clubului au considerat că este de bun augur să interacționeze cu suporterii dinamoviști din Bihor și din această zonă a Ardealului.

La sesiunea de întrebări și răspunsuri vor participa atât jucătorii, cât și antrenorul Ovidiu Burcă și administratorul special Andrei Nicolescu.

”Vor fi discuții libere”, a anunțat clubul Dinamo

Oficialii au transmis fanilor că ”vor fi discuții libere”, iar ”moderatorii” vor fi doi oameni foarte cunoscuți suporterilor dinamoviști în ultima perioadă, Andrei Bendeac și Bogdan Alecu.

”Vino sâmbătă, 4 noiembrie, începând cu ora 20:30 la hotel Ramada din Oradea, unde vei putea lua parte la următoarele activități: sesiune foto cu jucătorii echipei, meet and greet cu jucătorii + autografe, apoi ne îndreptăm atenția spre sala de conferințe unde vom lua parte la o sesiune de discuții și întrebări.

Administratorul special Andrei Nicolescu și antrenorul nostru, Ovidiu Burcă, vor fi prezenți pentru a discuta cu suporterii dinamoviști și a vorbi despre meciurile cu FC Bihor Oradea și UTA Arad! Sesiune de întrebări pentru invitați”, au transmis oficialii grupării într-o postare pe Facebook.

Va urma la București!

”Capacitatea maximă a evenimentului este de 100 persoane, Dinamo București rezervându-și dreptul de a limita accesul în aceste condiții.

Evenimentul este dedicat în principal suporterilor din zonele îndepărtate de București, așa că rugăm ”câinii” din Capitală să fie înțelegători, întrucât astfel de activități se vor organiza mai des în București în viitor”, au mai transmis oficialii clubului.

Citește și

Mama lui Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Ce i s-a refuzat astăzi