Fanii dinamoviști cer transferuri, ”câinii” au discutat cu un mijlocaș de două ori campion cu Hagi!

Suporterii dinamoviști continuă să ceară transferuri, chiar dacă Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu au transmis că acesta este lotul echipei până la iarnă.

Antrenorul chiar a precizat public că nu a pus presiune, și nici n-o va face, pentru a cere noi jucători.

Jucător liber de contract din iunie

Totuși, conform Prosport, Dinamo a discutat legitimarea lui Carlo Casap (24 ani), fotbalistul care a câștigat titlul atât cu Viitorul, cât și cu Farul. Mijlocașul format la academia lui Gică Hagi este liber de contract după ce s-a despărțit, la jumătatea lunii iunie, de formația deținută și antrenată de „Rege”.

Dacă suporterii dinamoviști pun presiune pe conducere și mai cer întăriri, acționarii din cadrul Red&White și antrenorul Ovidiu Burcă par cumpătați, atât în declarații, cât și în tatonarea pieței.

Jucătorul crescut la academia lui Gică Hagi a devenit liber de contract la jumătatea lunii iunie și, până în prezent, în afară de Dinamo, a mai avut discuții cu alte două formații din Superliga, însă nu a semnat un nou angajament.

Au rămas în aer

Având în vedere că e liber de trei luni, este clar că este în urmă cu pregătirea, oricât de mult s-ar fi antrenat el individual. Casap a adunat 29 de meciuri în Liga 1, în ediția precedentă, când ”marinarii” au cucerit titlul. A reușit un gol și a oferit o pasă decisivă.

Casap a fost deschis la negocieri, în momentul în care au existat tatonările dintre mijlocaș și club, doar că discuțiile finale au fost amânate până după decizia Tribunalului București în privința noului plan de reorganizare modificat. Rămâne de văzut dacă se vor mai relua.

Ovidiu Burcă: „Cred că, până la iarnă, ne focusăm pe lotul de jucător și scoatem maximum”

La conferința de presă de joi, atunci când Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au prezentat noul acționar din cadrul RWM, firma Renovatio, care, începând cu acest sezon, este și sponsor al „câinilor”. Ovidiu Burcă a dat de înțeles că, până în pauza de iarnă, Dinamo nu va mai legitima alți jucători!

”Cred că, până la iarnă, ne focusăm pe lotul de jucător și scoatem maximum. La iarnă vom face o evaluare și vom vedea ce vom face, cum vom sta financiar, cel mai important pentru club și Dinamo este sănătatea societății.

Nu am pus presiune mai mare pe club, dar la un moment dat, când se vor așeza lucrurile, vom cere și noi, din staff-ul tehnic, mai mult”, a declarat Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo.

Citește și

Ce va fi, o toamnă senină sau ploioasă? Ce anunță meteorologii pentru următoarea lună