--> -->

Fanii către Collado: ”Vine iarna pe aici, vin zăpezile alea mari, poate nu vrei să dai la lopată”

Suporterii i-au declarat război și lui Rufo Collado, directorul sportiv al roș-albilor, mai ales după disputa de azi la Săftica, în care un grup de fani i-au reproșat diverse lucruri spaniolului și i-au cerut să părăsească de urgență Dinamo (detalii aici). Fanii DDB au publicat un mesaj dur pe Facebook și i-au desenat o hartă până la aeroportul Otopeni, terminalul Plecări.

”Vine iarna pe-aici, vin zăpezile alea mari. Poate nu vrei să dai la lopată. Strângem niște bani să-ți dăm de bilet? Sau te descurci singurel?
Ai aici harta ca să nu te rătăcești în drum spre Otopeni. Și poate îl iei și pe celălalt pleșuv, Leo Fuente, meseriașul care se ocupă de portari.

Fuente e fost coleg de clasă cu Pablo. Toți trei din aceeași gașcă de undeva de la țară, din zona Granada. (avem adresele lor)

N-a fost portar în viața lui. Nu are nicio diplomă pentru a sta pe banca unei echipe de fotbal. Intră pe gazon doar la încălzire, dar portarii se încălzesc unii pe alții, pentru că Fuente nu știe nici să șuteze în minge. Când a venit prima dată la Săftica, le tragea la poartă ca la polo, cu mâna. A devenit imediat subiect de bășcălie pentru portari. Primul care a plătit pentru asta a fost Straton.

Tipul e mic și îndesat. În poza din dreapta e cel cu nr 5. Priviți-l cum se ridică pe vârfuri ca să pară mai înăltuț. Numărul 1 și 4 sunt ceilalți doi complici din grupul infracțional organizat. Din imagine se vede cam care era nivelul lor înainte de a veni la Dinamo. Sclaveți la ștrandul lui Șocarici (nr. 2).

Din poziția lor în poză se înțelege și nivelul ierarhic. Toți trei mâncau o pâine din mila lui Șocarici. Marele investitor, Pablo Cortacero, este în șlapi. Ăsta e echipamentul potrivit când mai trebuie să dai și cu mopul.

ATENȚIE! Despre nivelul acestor șarlatani am avertizat cu 3 luni înainte de aterizarea lui Pablo la București. Declarațiile noastre sunt încă publice.

Spunem asta pentru cei care zic că ”toți ne-am păcălit”. Nu este așa. Ne-am certat cu toată lumea și am riscat să fim criticați chiar și de unii dintre suporteri, pentru că am încercat să-i respingem pe acești șocarici. Atunci am fi avut nevoie de mai multă încredere și susținere. Nu e târziu nici acum”, au scris suporterii pe Facebook.

Citește și

Ministerul de Interne, mulțumiri speciale pentru organizarea sărbătoarei de la Peștera Sfântului Andrei!