Fanii au cerut, conducerea s-a supus! Cine a prelungit cu Dinamo

În această seară, de la ora 20:00, ar fi trebuit să se întâlnească suporterii dinamoviști cu jucătorii, chemați cu toată echipa la stadionul din Ștefan cel Mare. Doar că întâlnirea a fost anulată în ultimul moment!

Mâine dimineață, de la ora 10:30, fotbaliștii au antrenament la Săftica înaintea prânzului și plecării spre Constanța, joi fiind etapa cu Viitorul. S-ar putea ca mâine, la Săftica, să ajungă reprezentanți ai board-ului DDB care să discute cu jucătorii lui Adrian Mihalcea. Până atunci, având în vedere că astăzi îi expira înțelegerea cu clubul, Ionel Dănciulescu a fost chemat la discuții de Bogdan Bălănescu. Team managerul a semnat prelungirea pe încă un sezon, aceasta datorită fanilor-acționari care au militat ca fostul mare atacant al grupării să continue în Ștefan cel Mare.

Dănciulescu și-a donat foarte multe trofee și medalii pentru a susține cauza fanilor. Până acum, s-au strâns mai multe mii de euro din ceea ce ex-fotbalistul a pus la dispoziție, banii fiind apoi implicați în club. DDB a împrumutat Dinamo cu aproximativ 570.000 de euro până acum. Spaniolii nu au mai dat niciun semn de viață, după ce au trimis o sută de mii de euro săptămâna trecută.

Citește și

Turiștii se tem și acuză noile măsuri impuse de greci. Dar sunt și vești pozitive

No Comments Yet

Comments are closed