Fanaticii napoletani își demonstrează dragostea pentru Maradona: ”Se trece de la un nume de sfânt la unul de zeu!”

Diego Armando Maradona, 60 de ani, a intrat de astăzi în legenda universală. Argentinianul, idol pentru mulți microbiștii planetei, a suferit un stop cardiovascular, iar lumea îl compătimește pe cel supranumit El Pibe d’Oro.

Maradona este considerat unul dintre marii fotbaliști all time, poate chiar cel mai mare! La Napoli este respectat precum un zeu. Acum, Napoli se pregătește să-și redenumească stadionul după numele lui El Pibe d’Oro.

În această seară, consilierul pentru sport al orașului Napoli, Ciro Borriello, a vorbit despre modificarea numelui arenei San Paolo: ”Începând de mâine vom lucra pentru a numi stadionul San Paolo după Maradona. Stadionul este al nostru și putem face asta. Sunt câțiva pași birocratici de respectat, vom convoca comisia de toponimie, dar nu cred că vor exista probleme”.

Ziaristul Tancredi Palmeri a dezvăluit că inițiativa îi aparține edilului Luigi de Magistris: ”Stadionul lui Napoli va avea un alt nume. Din San Paolo (n.r. – Sfântul Pavel) în Diego Armando Maradona. Așadar, se va trece de la un nume de sfânt la numele unui zeu”. Maradona a reușit 115 goluri în 259 de partide oficial pentru Napoli, pe care a făcut-o campioană. Este cel mai mare fotbalist din istoria clubului. Un zeu!

Citiți și

Tot suporterii! Dacă elimină Viitorul din Cupă, jucătorii au cu ce-și plăti chiriile