Familia Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, ar vrea să plece din România: „De nimeni”

Tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu in accident, a făcut declarații în exclusivitate pentru Realitatea Plus.

Bărbatul spune că se teme pentru familia lui și că se gândește chiar să părăsească țara. Parintele studentei crede că familia Pascu are legături strânse cu poliția și că el se luptă în zadar pentru dreptate.

De ce se teme: „Nu vreau s-o pierd și pe a doua fiică”. Acuze dure la adresa polițiștilor

„Avem o familie de mers mai departe. Nu vreau să o pierd și pe a doua fiică” a spus tatăl Robertei.

Cătălin Dragomir a spus că nu are încredere în oamenii legii, ba chiar consideră că polițiștii sunt mână în mână cu mafioții.

„Eu îi numesc mafioți și pe polițiști. Da? Ca să ne lămurim. Inclusiv poliția. Sunt toți mână în mână. Nu am primit amenințări, dar mă aștept. Vă dați seama că dacă primesc amenințare, ies și spun. Și poate chiar mă gândesc să plec din țară”, a mai spus părintele îndurerat.

Epilogul unui părinte îndurerat

Tatăl Robertei și-a motivat o eventuală plecare din țară prin faptul că se simte ca și când s-ar lupta în zadar pentru dreptate:

„Încercăm să ne intrăm în normal, după tot ce s-a întâmplat. Cu cine mă lupt eu?! Cu nimeni mă lupt. De aia, domnilor din conducerea țării, plecăm din țară. Pentru că ne este teamă, nu pentru bani, nu pentru un trai mai bun. Nu ne simțim apărați. De nimeni”, a mai spus tatăl studentei ucise în accident.

Citește și

Ludovic Orban, atac dur: ”Sunt mai răi ca PSD-iștii”